Jump to content



UPS απορίες....


biker

Recommended Posts

Posted

Παιδιά, εδώ και ένα μήνα μετά από μια καταστροφική για το dvd recorder μου διακοπή ρεύματος αγόρασα ένα ups (dreamax nautilus sn-650). Όλα καλά με το μηχάνημα εκτός από το συνοδευτικό λογισμικό.

Δίνουν το safe net το οποίο δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω και επίσης τα win μου(XPsp2)δεν μπορούν να βρούν drivers γιατο smart ups (το βλέπει σαν other device).

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το έχει κανένας άλλος και πως έχει χειριστεί την κατάσταση. Επίσης αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να δείχνει την κατάσταση του ups , να κλείνει το pc την ώρα που θέλω κλπ:)

Posted

Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να περασεις drivers το ups Βασικα για προστασια ειναι

Posted

χωρίς driver κλπ δεν θα μπορεί να ορίσει αυτόματο shutdown σε κάποιο επίπεδο μπαταρίας κλπ κλπ...

Posted

Εγω δεν ειπα για το αυτοματο shutdown αλλα γενικοτερα οτι δεν χρειαζονται drivers για την λειτουργια του ups

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.