Jump to content



point of view 6800 ultra


crmaris

Recommended Posts

μήπως ξέρει κανείς τι λέει η παραπάνω κάρτα. Έχω βρει έναν που πουλάει μια και σκέφτομαι να την χτυπήσω. Σαν εταιρία λέει τίποτα γιατί δεν βρήκα και πολλά στο δίκτυο;

Link to comment
Share on other sites

δεν την έχει δοκιμάσει παιδιά κανείς αυτήν την κάρτα να μου πει τι λέει? Βασικά με ανυσήχησε το γεγονός ότι διάβασα για κάτι lock outs που κάνει η 6800 σε μερικά παιχνίδια και ιδιαίτερα η Ultra

Link to comment
Share on other sites

Έχω την Point of View 6800gt - εδώ και κανένα 4μήνο αν θυμάμαι καλά - σε ultra timings και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Φτηνά την είχα πάρει (τότε) οπότε δεν έχω κανένα παράπονο :)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 07:50]

εγώ βρήκα μια ultra με 400 ευρό, τριών μηνών μεταχειρισμένη και σκέφτομαι να την χτυπήσω και είπα να ζητήσω και καμια άλλη γνώμη.

Αν εχει και εγγuηση,γιατι οχι;

Για τις point of you και γενικα για τις "noname" η μαλλον καλυτερα για τις οχι και τοσο γνωστες μαρκες, εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα...μαλιστα πολλες φορες υπερσυχρονιζονταν πολυ περισσοτερο απο αλλες πιο ακριβες και γνωστες μαρκες...αν υπαρχει "καλη"εγγυηση,πιστευω οτι δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απολυτος απο τις αλλες "brand" καρτες....αλλωστε ειναι ολες ,brand-no brand, made in taiwan η made in china...

:hi:

Link to comment
Share on other sites

απο multirama έχει αγοραστεί. Δεν ξέρω τώρα αν εμπλέκεται και Πουλιάδης στην μέση αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί RMA αν την πάρω τελικά( περιμένω απαντηση από αυτόν που την πουλάει)

Link to comment
Share on other sites

τελικά την έδωσε αλλού την κάρτα αυτός που την πούλαγε ,δεν πρόλαβα να την καπαρώσω εγκαίρος! Με βλέπω τώρα για καμιά καινούρια 6800GT από το overclockers. Μάλλον για MSI θα πάω που είναι και η πιο φτηνή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.