Jump to content



Βοηθεια για overclock


Recommended Posts

Ρε παιδια εχω διαβασει τον οδηγο για overclock ομως το motherboard που εχω δεν εχει επιλογη DDR : CPU ratio τι κανω σε αυτη τη περιπτοση? το motherboard που εχω ειναι chaintech 9cjs.

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Link to comment
Share on other sites

δωσε παραπανω specs για το μηχανημα σου μπας και σε βοηθησει καποιος...

αν δεν εχεις επιλογη για διαιρετη/divider τοτε μαλλον αναγκαστηκα πας για 1:1 ratio, οποτε αρχιζεις αναβαζεις fsb και οπου σε κοψουν ο cpu 'h η ραμ....(επλιζω να εχει τετοια επιλογη), και μαλλον αν αρχισεις να ανεβαινεις θα πρεπει αν δωσεις λιγη ταση παραπανω στο cpu (επλιζω να εχει τετοια επιλογη). πες ομως τι ακριβως εχεις.

καλωσηρθες στο τσαρδι μας :flower:

Link to comment
Share on other sites

Εχω P4 2.5 , chaintech 9cjs ,3Χ 256 ,asus ge force 4 ti 4600,hd 40gb,τροφοδοτικο tagan 420 watt, case thermaltake. :tomato:

χαλι μαυρο ε?

Ναι μου την εχει αυτη την επιλογη το εχω βαλει στα 266

Στα 2950 μου βγαζει προβληματα στο memtest, εχω ανεβασει την ταση του cpu στα1,6 τι νομιζετε οτι φταιει . Το οτι δεν μπορω να ριθμισω το DDR : CPU RATIO?

Link to comment
Share on other sites

Ο επεξεργαστής σου είναι με 133 bus(533) σωστά?

ίσως γι'αυτό δεν μπορείς να χαμηλώσεις άλλο τις μνήμες.

Από την άλλη, και επεξεργαστή με 200 bus(800) να είχες, η minimum συχνότητα με διαιρέτη, θα ήταν τα 133, οπότε μάλλον θα πρέπει να μείνεις εκεί που είναι σταθερές οι μνήμες σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.