Jump to content



Αναβάθμιση...


Recommended Posts

Λοιπόν γύρισα σπίτι οπότε μπορώ να απαντήσω σιγά σιγά στις ερωτήσεις σας.

1) Η Οθόνη μου είναι η Samsung Syncmaster XL2370 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS23EFPKFKD/ZA-specs Νομίζω ότι είναι αυτή στο link.

2)  Είχα πάρει εν έτει 2010 το κουτί και το τροφοδοτικό (βασικά το τροφοδοτικό που έχω τώρα το πήρα φέτος γιατί μου κάηκε το παλιό, αλλά και αυτό 1000άρι ήταν).

Το κουτί το είχα πάρει τέρας για να μην αλλάξω ξανά κουτί για 10-15 χρόνια και δικαιώνομαι νομίζω (και γιατί το γούσταρα).
Το τροφοδοτικό τότε νόμιζα ότι χρειαζόταν, έχω και 5 δίσκους 3,5" πάνω στο μηχάνημα + 2 SSD. Ήθελα και θέλω να είμαι άνετος και είχα σκεφτεί μηπως κάνω κανένα crossfire, που δεν έγινε τελικά βέβαια.

Link to comment
Share on other sites

Ως κάτοχος του ίδιου επεξεργαστή  (@4.1ghz) , σχεδόν ίδιας ram ,  σχεδόν της ίδιας μητρικής  (  :p  :D)   και μιας gtx 970  , θα πρότεινα  πως εφόσον σε νοιάζει το "χαλαρό" gaming ,κοίτα  πρώτα να αναβαθμίσεις gpu ,  έπειτα ίσως ram , και στο τσακίρ κέφι χτυπάς και μια οθόνη. Εγώ με το συγκεκριμένο setup (και με μόνο 6gb ram) , τουμπανιάζω σχεδόν τα πάντα σε 2560x1080 ανάλυση.

Τώρα αν σε καίει τουμπάνιασμα cpu intensive καταστάσεων πχ online battlefield με πολύ κόσμο κλπ , τότε  η αλλαγή πλατφόρμας θα δωσει διαφορές ιδιαίτερα στα minimum fps. Να ξέρεις πως ο 920@4ghz έχει ζουμί ακόμη.

Έγινε επεξεργασία από mellodos
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.