Jump to content

Achilleas Rigas

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Achilleas Rigas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Achilleas Rigas

    Αναβάθμιση...

    Λοιπόν γύρισα σπίτι οπότε μπορώ να απαντήσω σιγά σιγά στις ερωτήσεις σας. 1) Η Οθόνη μου είναι η Samsung Syncmaster XL2370 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS23EFPKFKD/ZA-specs Νομίζω ότι είναι αυτή στο link. 2) Είχα πάρει εν έτει 2010 το κουτί και το τροφοδοτικό (βασικά το τροφοδοτικό που έχω τώρα το πήρα φέτος γιατί μου κάηκε το παλιό, αλλά και αυτό 1000άρι ήταν). Το κουτί το είχα πάρει τέρας για να μην αλλάξω ξανά κουτί για 10-15 χρόνια και δικαιώνομαι νομίζω (και γιατί το γούσταρα). Το τροφοδοτικό τότε νόμιζα ότι χρειαζόταν, έχω και 5 δίσκους 3,5" πάνω στο μηχάνημα + 2 SSD. Ήθελα και θέλω να είμαι άνετος και είχα σκεφτεί μηπως κάνω κανένα crossfire, που δεν έγινε τελικά βέβαια.
  2. Achilleas Rigas

    Αναβάθμιση...

    Αν μείνω αυτή την στιγμή με ίδιο επεξεργαστή και motherboard και πιθανότατα μνήμη και αλλάξω μόνο κάρτα γραφικών θα δω διαφορά και θα μπορώ να παίξω τα games που θέλω? Θα έχω προβλήματα bottleneck αν πάρω μια gtx970 που προτείνετε ή την R9 290X 4gb? Το σκέφτηκα και εγώ για oc στο cpu. Με την ram που έχω τι μπορώ να κάνω? Μπορώ να προσθέσω κάτι και να λειτουγήσει με την δικιά μου? Η δικιά μου είναι tripple channel στα 1600Mhz και 7-7-7-20. Με τι μπορώ να την συνδυάσω και να λειτουργούν? Πωπω...σχολική χρονιά...έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που σκέφτηκα έτσι για τελευταία φορά... Για κάποιο λόγο δεν μου κάθετε αυτή την στιγμή να τα αλλάξω όλα.
  3. Achilleas Rigas

    Αναβάθμιση...

    Αν πάω σε νέο μηχάνημα έχει νόημα μια τέτοια κάρτα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42426&cat=5⊂=136&pmanuf=undefined&sort=33&step=undefined ή μια GTX980, Αν μείνω με το ίδιο monitor? Ή είναι too much?
  4. Achilleas Rigas

    Αναβάθμιση...

    Θα μελετήσω την πρόταση σου το απόγευμα και θα σου απαντήσω. Σίγουρα δεν έχει νόημα να περιμένει κανέις, απλά αναρωτιέμαι αν έχει ζωή ακόμα το μηχάνημα μου με κάποιες μικροβελτιώσεις, πριν πάω σε άλλη λύση.
  5. Achilleas Rigas

    Αναβάθμιση...

    Για cpu+mobo+ram+gpu θα έδινα 1000 ευρώ - 1.500 ευρώ για κάτι που θα τα σπάει και θα κρατήσει και καιρό. Το θέμα είναι αξίζει να τα δώσω αυτή την στιγμή ή να κάνω μια αναβαθμισούλα και να τα δώσω αργότερα και έτσι να μου κρατήσει το σύστημα περισσότερο? Για την 5970 μπορεί να κάνω λάθος, δεν παίρνω όρκο, δεν έχει σημασία.
  6. Achilleas Rigas

    Αναβάθμιση...

    Απαιτήσεις μου: Θέλω να παίξω σε πρώτη φαση το Witcher 3 και το Dragon Age Inquisition με όσο το δυνατόν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα στα 1080p και παράλληλα να είναι playable. Επίσης αν δώσω κάποια λεφτά να με βγάλει το σύστημα 1-2 χρόνια ακόμα, αν κάνω απλή αναβάθμιση. Αν κάνω γενικό ρεκτιφιέ να με βγάλει 3 χρόνια +. Ποσό που δίνω: Λεφτά υπάρχουν! Όχι όμως ότι θέλω να τα πετάξω χωρίς σκέψη. 1) Αν κάνω απλή αναβάθμιση νομίζω ότι δεν αξίζει να δώσω τόσα πολλά, γιατί πιστέυω ότι δεν μπορώ να πάω πέρα από 1-2 χρόνια. 2)Αν κάνω γενικό ρεκτιφιέ μπορώ να δώσω όσα χρειαστεί για να στήσω κάτι καλό που θα μου κρατήσει. Να σε διορθώσω μόνο ότι η 5970 έχει 2GB, όχι 1GB. Για το revision του i7 δεν ξέρω να σου απαντήσω. Τι είναι αυτό και πως το βρίσκω για να σου το πω?
  7. Καλημέρα σας. Σκέφτομαι εδώ και καιρό την αναβάθμιση του PC μου αλλά έχω μείνει πολύ καιρό εκτός εξελίξεων και δεν έχω τόσο χρόνο, οπότε θα με βοηθούσε η άποψη σας. Αυτή την στιγμή έχω: CPU: Intel i7 920 (socket 1366) Mobo: Gigabyte GA-X58A-UD7 Μνήμη: 6GB, Corsair TR3X6G1600C7D, 3x2GB, είναι σετ - triple channel), http://www.corsair.com/en/tr3x6g1600c7dddr3, 1600MHz, 7-7-7-20, 1.65V Σκληρός (για Windows και κάποια παιχνίδια) : Solid State Drive (SSD) Samsung 850EVO 2.5" 500GB SATA3 Λειτουργικό: Windows 7 Ultimate 64bit Κάρτα γραφικών: Sapphire Ati Radeon HD 5970 2GB PCIE http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=333&lid=1 Τροφοδοτικό: CORSAIR HX 1000i Fully MODULAR 80+ PLATINUM http://www.corsair.com/en/hxi-series-hx1000i-high-performance-atx-power-supply-1000-watt-80-plus-platinum-certified-psu Κουτί: Corsair Obsidian Series 800D Ψύκτρα επεξεργαστή: Corsair Hydro (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο μοντέλο, το είχα αγοράσει αρχές 2010). Monitor: δεν θυμάμαι τώρα γιατί είμαι γραφείο αλλά είναι 1080p, LED, Samsung, 24". Δίσκους έχω και άλλους, δεν θα τους αλλάξω, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να τους αναφέρω. Λοιπόν το ερώτημα μου είναι τι να κάνω. Θέλω να παίζω κανά παιχνίδι στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω και να το ευχαριστιέμαι, δηλαδή να το πάιζω με FULL HD και σχεδόν full γραφικά. Αυτά που με ενδιαφέρουν αυτή την στιγμή είναι το Dragon Age: Inquisition και το Witcher 3, όταν βγει. 2 σκέψεις έχω. 1. Να αλλάξω την κάρτα γραφικών, αλλά ποια να βάλω? και να αλλάξω ή αυξήσω την RAM. 2. γενικό ρεκτιφιέ: Αλλαγή σε CPU, Mobo, Μνήμες, κάρτα γραφικών. Τι από τα 2 προτείνετε?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.