Jump to content

Ερώτηση σχετικά με Norton Antivirus 2004

infini

Recommended Posts

Θέλω να εγκαταστήσω το Norton Antivirus 2004 στον υπολογιστή ενός φίλου ο οποίος έχει ξεχάσει το cd. Αν κάνω εγκατάσταση από το δικό μου cd θα μπορέσει εκείνος να το κάνει activate όταν βρει το δικό του cd και βάλει τον κωδικό που γράφει το φακελλάκι του cd ή θα πρέπει η εγκατάσταση να γίνει από το συγκεκριμένο cd;

Μάλλον από το συγκεκριμένο CD. Πάντως δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν το ενεργοποιήσει από το δικό σου. Εγώ με τον πατέρα μου χρησιμοποιούμε το Norton Internet Security 2004 σε δυο διαφορετικούς υπολογιστές στους οποίους έχει εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί από το ίδιο CD.

• 3 weeks later...

Δεν εχει σημασια, αρκει το κλειδι που θα κανεις εγκατασταση να μην το κανεις πολλες φορες ενεργοποιηση.Αν το κανεις πολλες φορες θα σου λεει:Max count reached. Και δε θα γινεται ενεργοποιηση:D

Ωχ! Εγώ πρέπει να 'χω κάνει γύρω στις 5... Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατάω το "κλειδί" να το πώ που μου δίνει ωστε να μην χρειάζεται να το ενεργοποιώ συνεχώς;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.