Jump to content



dell pc & format


n1k3man

Recommended Posts

μ@μw τα dell μ@μw! προσπαθουμε να κανουμε format σε 1 dell pc 2-3 παιδια και δε μπουταρει με το cd των xp.. για να μην αναφερω το αλλο, πηγα να βαλω 1αδειο σκληρο στη θεση ενος που υπηρχε και το συστημα δε bootarize.. press f1 to retry boot or f2 to enter setup..

το bios που χρησιμοποιει ειναι της dell..

Link to comment
Share on other sites

Απλή διαδικασία, δεν κατάλαβα γιατί σε προβλημάτισε τόσο... είτε με το xp cd της dell(αν ήρθε με προεγκατεστημένα) είτε με κανονικό bootable cd των xp, ορίζεις όπως είπε ο FrOsT σαν 1η boot συσκευή το cd/dvd drive , 2η τον σκληρό και ξεκινάς εγκατάσταση,

Link to comment
Share on other sites

το εχω κανει αυτο ρε παιδες εβαλα πρωτα το dvd να bootarei. εννοειται!! το προβλημα ομως συνεχιζεται και εκει που παει να bootarei βγαζει το press f1 to retry boot or f2 to enter setup..

Link to comment
Share on other sites

Σε 2 Dell που έχω κάνει και format και άλλαξα HDD κανένα πρόβλημα!

Μήπως έχουν ορήσει τις συσκεβές manual μεσα από το bios και με το που βλέπει άλλες συσκεβές σου ρήχνει "μούτζα"? (δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο υποθέσεις κάνω!)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.