Jump to content



Χειρόφρενο για τιμονιέρα-G27 Handbrake


DiKey

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Πρόσφατα αγόρασα μια μεταχειρισμένη g27 και ένα cockpit και θέλω να ασχοληθώ λίγο παραπάνω (από'τι πριν) με τo racing sim γενικότερα.Ο χρόνος είναι λίγο περιορισμένος αλλά όταν μπορώ (είτε ΣΚ,είτε κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα) θα ήθελα να ασχολούμαι με αυτό.Με ενδιαφέρει πολύ το drift κομμάτι αλλά όσο περισσότερο ασχολούμαι βλέπω ότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και όταν υπάρχει πρόσφυση σε υψηλές ταχύτητες.

 

Μιας και η g27 δεν έχει χειρόφρενο και θα έλεγα είναι κάτι που θα το χρησιμοποιούσα πολύ αν το είχα και είναι κάτι που μου λείπει,θέλω να μου δώσετε ιδέες για να φτιάξω ή να αγοράσω ένα έτοιμο αν υπάρχει και αξίζει.Έχω δει της fanatec αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχει συμβατότητα με g27 και αν αξίζει γενικοτερα τα λεφτά του.

Γνωρίζω το mod με τα δυο καλώδια που κολλάς στην πλακέτα του shifter από κάποια βίντεο που έχω δει.Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?Γενικότερα η έννοια του χειρόφρενου σε αυτή την περίπτωση φαντάζομαι είναι σαν να πατάς ένα κουμπί,δηλαδή δεν υπάρχει η αίσθηση του ''πιάνει λίγο όταν τραβάς λίγο κλπ όπως στην πραγματικότητα'',αυτό βέβαια φαντάζομαι (αν μπορεί να γίνει) θα πρέπει να υποστηρίζει και το παιχνίδι ρύθμιση εκάστοτε κουμπιού ώστε να υπάρχουν περιθώρια φρεναρίσματος...Αυτό δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αρχικά.Μου αρκεί να πιάνει 100% ''σαν κουμπί'' γιατί όπως και να'χει χρειάζεται.

 

Δεν κολλάω στο mod με την κόλληση της πλακέτας του shifter,κολλάω στην υλοποίηση πάνω σε χειρόφρενο και πώς ακριβώς θα λειτουργεί.

 

Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια παιχνίδια ή sims όλων των ειδών γιατί εξερευνώ ακόμα και το rally κλπ.Επειδή είχα ασχοληθεί πριν 2-3 χρόνια πάλι με racing games και είχα και τότε την g27 που την πούλησα αργότερα,τότε έπαιζα lfs και rfactor σε ''πειραματικό'' στάδιο βέβαια μιας και είχα αρχίσει να γνωρίζω τα παιχνίδια που αν και παλιά σε γραφικά,σε physics ήταν πολύ καλά.Ήμουν και στο gvrteam γραμμένος και διάβαζα κατά καιρούς.Βέβαια έπαιζα σολο μιας και ήμουν ''δοκιμαστικός'' κάπως τότε.

 

Επειδή θα έχω τη δυνατότητα σύνδεσης pc και ps3 μιας και υπάρχει ps3 me gt5 θα ήθελα να μου προτείνεται και για τα δύο,περισσότερο για pc (μιας και για ps3,ps4 είναι μονόδρομος τα gt,ίσως κανένα rally).Για pc γνωρίζω το asseto corsa που υπάρχει και το project cars που θα βγει στο μέλλον από τα νέα παιχνίδια.Έχω διαβάσει και για το iracing αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου....όλα αυτά εγκυκλοπαιδικά εκτός του asseto που κατέβασα ένα δοκιμαστικό για να το δω.Από rally διαβάζω καλά λόγια για Richard Burns Rally,αν και παλιό.

Τα έχω λίγο ανάμεικτα στο μυαλό μου αλλά ένα-ένα θα τα ξακαθαρίσω απλά μου αρέσουν όλα.

 

 

 

Ελπίζω να υπάρχουν άτομα που ασχολούνται (μιας και το gvr πέθανε) και να τρέξουμε ίσως στο μέλλον.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα,

Δημήτρης

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.