Jump to content



Gaming σε Toshiba 50L2456DG


Recommended Posts

Χαιρετώ!

 

Αγόρασα μια full hd TV την οποίο προορίζω και έχω συνδέσει με ένα media center pc που φοράει μία r7 250.

Το θέμα μου πoιο είναι.

Ενώ το desktop και τα περισσότερα παιχνίδια τρέχουν απροβλημάτιστα (need for speed rivals & the run, mortal kombat κλπ) σε full hd μερικά (rayman origins, fifa 14, dead space 3) ενώ έχω επιλέξει full screen 1920x1080 δεν τρέχουν full screen αλλά έχουν ένα μαύρο πλαίσιο στις άκρες. Μάλιστα στο dead space 3 έχοντας την επιλογή fullscreen μου βγάζει τα μαύρα περιθώρια. Όταν βάζω την επιλογή windowed full screen τρέχει σε όλο το εύρος της τηλεόρασης. Το θέμα είναι ότι τα έχω περάσει και σε άλλα htpc χωρίς θέμα. 

Είναι driver το θέμα ή μου σπάνε τα νεύρα τα συγκεκριμένα games??

Έγινε επεξεργασία από mordred
Link to comment
Share on other sites

Οκ το θέμα λύθηκε με πείραγμα του catalyst... έχω μερικά ακόμα...

 

1. Επειδή μερικά απο τα πιο κάτω θέματα μπορεί να βρουν λύση με ένα firmware upgrade το γράφω πρώτο.

Δε μπορώ να κάνω με τίποτα FW upgrade. Έχει βγει καινούριο πριν 2-3 βδομάδες και είπα να το περάσω. Ακολούθησα τις οδηγίες (format usb σε FAT16 έβαλα το .bin αρχείο) αλλά πάω να το κάνω από usb και το μόνο που κάνει είναι να σβήνει και να ανοίγει χωρίς να κάνει τίποτα. Δοκίμασα 4-5 στικάκια χωρίς επιτυχία. Πήρα το service (με κούφανε ο άνθρωπος) και μου έλεγε "βγαλτη από τη πρίζα και έχε το usb πάνω και θα το ρουφήξει (αυτολεξεί), αλλά το firmware upgrade το κάνεις μόνο όταν σου κολλήσει η τηλεόραση" και κάτι τέτοια κουλά. Τες πα το έκανα αλλά τίποτα.

 

2. Το media player είναι λίγο άθλιο. Σε σύγκριση με Toshiba 5 ετίας χειρότερο. Τα ελληνικά srt δεν τα αναγνωρίζει σωστά. Forward - Rewind μονο απο το pop up menu και όχι με τα βελάκια (πάλι toshiba 5ετίας τα κάνει). Γενικά άβολο.

 

3. Στο picture mode (wide, native κλπ.) δε κρατάει την επιλογή. Όταν την σβήνεις γυρνάει στο default (wide).

Έγινε επεξεργασία από mordred
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.