Jump to content



προβλημα αναγνωρισης samsung galaxy s duos απο pc


Pc_master

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε σημερα. Συνδεω το τηλεφωνο στον η/υ και ακουγεται ο ηχος του plug in αλλα δεν δειχνει το κινητο. Μου λεει στις ειδοποιησεις των windows οτι υπαρχει θεμα με τον driver του κινητου. Παω τον εγκαταστω μου λεει ακομα το ιδιο. Το συνδεω και μου ανοιγει ενα παραθυρο που φαινεται οτι εγκαταστει τον driver και η γραμμη μολις φτασει καπου πριν την μεση κλεινει το παραθυρο. Εγκατεστησα και το samsung kies αλλα παλι τιποτα. Τι να κανω? help!!

Οταν το συνδεω παει να κανει το update kai κολλαει στην μεση και σταματαει. Οταν παω να το κανω απο τα windows updates παλι που μου λεει μια σημαντικη ενημερωση δεν με αφηνει.

Ξεσυνδεσε το...

 

Βγαλε το Kies η/και drivers // Reboot

 

Κατεβαζεις κ κανεις ΟΛΑ τα Windows uptdates. Reboot οπου χρειαστει.

 

Βαζεις kies (αν σε ρωτησει να βαλεις USB Drivers, το κανεις. Αν οχι, reboot κα τους βαζεις μετα.

 

Αν χρειαστει reboot, ξανα...

 

συνδεεις κινητο κ μας λες τι εγινε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.