Jump to content

Pc_master

Premium Members
  • Posts

    221
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Pc_master

  1. Καλημερα. Εχω την εξης απορια, εαν βαλουμε καποια ατομα στην λιστα περιορισμενων(restricted list) αυτα τα ατομα θα μπορουν να δουν την μερα των γενεθλιων μας οταν αυτη ερθει; Εννοω να δουν αυτη την ανακοινωση που βγαζει κλασσικα το φβ πανω δεξια για τους φιλους που εχουν γενεθλια σημερα κλπ;
  2. Pc_master

    Μου παιρνουν wifi?

    Οντως ναι βλακεια μου που δεν το σκεφτηκα..η διευθυνση του κινητου ειναι. Να'σαι καλα UltraB.
  3. Καλησπερα, προσφατα εβαλα νεα συνδεση στο σπιτι και εννοειται πως με το που εβαλα το ρουτερ αλλαξα τον κωδικο και το ssid του ρουτερ μου. Αλλα επειδη ειμαι περιεργος παντα μπηκα στις ρυθμισεις του ρουτερ μου το οποιο ειναι το ΖΧΗΝ Η108Ν και στο associated devices(πιστευω εκει ειναι που βλεπεις ποιες συσκευες ειναι συνδεμενες) μου βγαζει αυτην την διευθυνση στην εικονα που εβαλα. Το μονο που εχω συνδεμενο ειναι το κινητο μου.
  4. Σημερα αφοτου αρχισε απο το πουθενα να κολλαει τρελα, εκανα επανεκ στο λαπτοπ..απο εκει και επειτα ανοιγει μεχρι το σημειο που λεει για f2 για σεταπ και τετοια και δεν προλαβαινει να προχωρησει και κλεινει. Καθε φορα που το ανοιγω ομως τωρα μετα απο εκεινο το σημειο μου βγαζει μια γαλαζια οθονη για να κανω αν θελω reset και τετοια..παταω στο ρεσετ παλι μετραει μεχρι το 8% και σβηνει..επειδη υποπτευθηκα οτι ζεσταθηκε πριν το ανοιξω καν την πρωτη φορα το φυσηξα και του εριξα σπρει παντου..για να φυγει η σκονη κλπ..δεν ξερω τι φταιει αλλα το χρειαζομαι επειγοντως κ δεν ανοιγει...εχω το toshiba satellite A300
  5. Pc_master

    Αναγνωριση χαρακτηρων username

    Δεν ειχε captcha ηταν οπως π.χ. serial keys του steam δεν μπορεις να τα αλλαξεις. Αλλα λυθηκε το ζητημα παιδια, καποιο προβλημα ειχε το συστημα και ειχε πεσει. Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια
  6. Pc_master

    Αναγνωριση χαρακτηρων username

    Για κατσε να το δοκιμασω..ειχα κολλησει στα τελευταια και ελεγα οτι με αυτα θα παιζει κατι αμα παιζει(τα τελευταια γραμματα που ανεφερα πανω) αλλα για να το κοιταξω και αυτο. Mπα ακομα τιποτα..
  7. Pc_master

    Αναγνωριση χαρακτηρων username

    Σιγουρα, το εχω ελεγξει πολλες φορες. Δεν εχει . Ειναι οπως σε ενα game π.χ. που πρεπει να βαλεις π.χ. στο steam το key οπως ειναι..αναλογη υποθεση αλλα οχι key..
  8. Pc_master

    Αναγνωριση χαρακτηρων username

    Ναι ουτε εγω lol..αλλα εδω το εχω γραψει τοσες φορες και μου το βγαζει λαθος οποτε παει παντου το μυαλο μου..
  9. Pc_master

    Αναγνωριση χαρακτηρων username

    Aυτο το μικρο i δεν μοιαζει και σαν μικρο 1; το λεω επειδη υπαρχει θεμα με εναν λογαριασμο σε ενα παιχνιδι και προσπαθω να καταλαβω γιατι μου το παιρνει λαθος.
  10. Καλησπερα, ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησετε να μου πειτε τι ειναι αυτο το γραμμα πριν το 2; η αριθμος η οτι ειναι; η αν τα 2 τελευταια και αυτο που μοιαζει με r ειναι ετσι και τι ειναι το αλλο; Το ξερω χαζη ερωτηση αλλα ειναι σημαντικο οποτε οποιος μπορει να βοηθησει καλα θα ειναι. Δεν ηξερα που επρεπε να ανοιξω το τοπικ και το ανοιξα εδω οποτε βαλτε το οπου χρειαζεται.
  11. Kαλημερα, κατεβασα προσφατα ξανα το COD4 να θυμηθω τα παλια..και το βρηκα σαν .iso που το θελω, μονο σε spanish γλωσσα. Δηλαδη κατεβασα το ισπανικο version. Γινεται με καποιο τροπο να αλλαξω την γλωσσα μεσω φακελων κλπ του παιχνιδιου σε αγγλικα;
  12. Καλησπερα, σημερα καθως εδω και καιρο μου εβγαζε ενα μηνυμα ο firefox ανα διαστηματα οτι δεν μπορει να γινει ενημρωση του, εψαξα να δω πως θα το κανω και λεγανε καπου στο ιντερνετ να διαγραψω η να αλλαξω το ονομα ενος αρχειου που εχει καταληξη .js στον φακελο του firefox. Το εκανα, και απο εκει και επειτα εχουν αλλαξει τα παντα, διαγραφηκαν οι ρυθμισεις μου στον firefox, οι σελιδοδεικτες γυρισαν σε πρωιμο σταδιο ακριβως οπως τους ειχα πριν μηνες διασπαρτα κλπ..ολα φαινεται να γυρισαν σε μια νεοτερη ρυθμιση και οψη που να ειχα στον firefox πριν μηνες..και το καταλαβα πληρως οταν μου εβγαλε ξαφνικα το μηνυμα ''It looks like you haven't started Firefox in a while''. Τι να κανω; πρεπει με καποιο τροπο να το φτιαξω.
  13. Pc_master

    Android Apps

    Εχω το lgk4 και δοκιμαζω και με το chrome και με του κινητου το google app..επισης με της αδερφης μου που εχει το lg g4c δοκιμασα με τα ιδια και εδειχνε μηνυματα.
  14. Pc_master

    Android Apps

    Παιδια εχω περιεργο θεμα με το fb..μισω το fb messenger οποτε φυσικα δεν το εχω εγκατεστημενο..και επισης εχω απεγκαταστησει το fb app αφου ξερω οτι για να δεις μηνυματα μεσω αυτου πρεπει να εχεις το μεσεντζερ αλλα και επειδη ουτε αυτο το θελω να μου τρωει χωρο και μπαταρια κλπ..Ολοι λενε πως αμα μπεις απλα απο τον browser ειτε του κινητου, ειτε αλλον οπως ο chrome μπορεις να τα δεις..εγω ομως δεν μπορω παλι και εκει μου λεει οτι πρεπει να εχω τον μεσεντζερ..το κοιταξα και με το κινητο της αδερφης μου αλλα σε αυτης γινεται να δει τα μηνυματα!..τι παιζει;
  15. Pc_master

    Αγορα κινητου(απο 100 εως 140)

    Eυχαριστω για την συμβουλη! Eυχαριστω για την συμβουλη!
  16. Pc_master

    Αγορα κινητου(απο 100 εως 140)

    Ωραιος! παλι καλα γιατι τα εχω παιξει και samsung δεν ξαναπιανω στα χερια μου! θα το κοιταξω φαινεται ομως οτι με ενδιαφερει! να 'σαι καλα!
  17. Pc_master

    Αγορα κινητου(απο 100 εως 140)

    Αυτο φαινεται καλο! αλλα κατι που παρατηρησα..εχει micro sim..εγω εχω κανονικη sim..τι γινεται; οτι κινητο και να δω γραφει η micro sim ειτε nano sim..εγω δεν θελω να αλλαξω αριθμο ομως
  18. Pc_master

    Αγορα κινητου(απο 100 εως 140)

    θελω να εχει καλουτσικη καμερα δηλαδη να εχει μπροστινη τουλαχιστον 3 με 5 mp και πισω τουλαχιστον 5 με 8mp. Κατα κυριο λογο αυτα ειναι που με νοιαζουν..παιζω καμια φορα και λιγα παιχνιδια βεβαια..αλλα πανω απο ολα θελω να ειναι ανθεκτικο στο χρονο και δεν εννοω η μπαταρια μονο αλλα ολο. Οταν εννοεις η Ελλαδα η Κινα?
  19. Καλησπερα, προσφατα χαλασε το samsung s duos που ειχα πριν καν κλεισει καλα καλα τα 2 χρονια(απο δηθεν οτι ειχε μπει υγρο και λοιπες χαζομαρες για να μην μου το φτιαξουν). Τελος παντων δεν ασχολουμαι αλλωστε το κινητο κολλουσε. Οποτε η γνωμη που εχω σχηματισει για τα samsung ειναι κακιστη ασχετα αμα ηταν φθηνο σε σχεση με τα δυνατα samsung κλπ. Πριν ειχα ενα xperia που ειχε χαλασει στον ενα χρονο απο ρηψη..Θελω να παρω ενα smartphone..προτιμω με android..που να κυμαινεται απο 100 εως 140..λιγοτερο δεν δινω απο 100 γιατι θα ειναι μουφα κατα τη γνωμη μου και περισσοτερο απο 140 παλι δεν δινω. Θελω πολυ απλα να ειναι ενα κινητο που να κρατησει..δεν μπορει καθε 1.5,2 χρονια και αλλο κινητο..επισης να μην παει καλα τους πρωτους 2 μηνες και μετα να κολλαει. Τα αλλα δεν με ενδιαφερουν αν ειναι στα λεφτα αυτα, εχει android και δεν παθει αυτα που ειπα. Γενικως θελω τις γνωμες σας γιατι προφανως η δικια μου δεν αρκει αφου θα παρω παλι καποιο και θα χαλασει στον 1 χρονο..
  20. Και κατι τελευταιο(ασχετο με το θεμα βεβαια), απλα για να μην ανοιγω και αλλο θεμα το ρωταω εδω: Εχω εναν ssd 120γιγα και εχω μεσα τα windows και λοιπα αρχεια και εγκαταστωντας μονο το codaw δεν υπαρχει χωρος για αλλο μεγαλο παιχνιδι, αν βαλω μεσα στον υπολογιστη παλι εναν hdd δισκο για να βαλω κανα 2-3 μεγαλα παιχνιδια θα υπαρχει εμφανης διαφορα με τον ssd; θα τρεχουν καλα; οπως π.χ. το gta v..και το λεω ενα παραπανω γιατι το ειχα παιξει και σε αυτον τον ssd και αναρωτιεμαι αν θα ειναι ξενερα στον hdd, βεβαια στο αμεσο μελλον ειναι στις βλεψεις μου να αγορασω εναν ssd 250γιγα αλλα προς το παρων αναρωτιεμαι.
  21. Ωραια, ευχαριστω και παλι πολυ για την βοηθεια! ηδη σε καποια games φαινεται η διαφορα!
  22. Τις εβαλα ετσι και ανοιξε κανονικα χωρις θεματα ο υπολογιστης, απλα μετα απο λιγη ωρα οταν ειμουν στο cpuz εκανε κατι κολληματα, πως κανω επισυναψη γιατι δεν ξερω τι επαθα και το ξεχασα ακυρο, το βρηκα
  23. Παιδια μου δανεισε ενας φιλος μια μνημη 4γιγα ddr3 αλλα στα 1600mhz..και αυτη που εχω πανω ειναι 1333..και την εβαλα να δοκιμασω να δω πως λειτουργει..τι ρυθμισεις θα πρεπει να κανω;
  24. Οκ καταλαβα, ευχαριστω για τη βοηθεια!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.