Jump to content



καινούργιο κινητο στα 200 ευρώ


italos

Recommended Posts

Καλησπέρα !

Ψάχνω για καινούργιο κινητο 

Λέω πάνω κάτω στα 200 ευρώ αλλά να μη ξεφύγει πολύ  διότι βρήσκομαι στην Αγγλία και θα το παραγγείλω ονλινε  και θα το πληρώσω σε βρετανικές στερλίνες.

Αναφέρω πρώτα αυτά που θέλω να έχει η συσκευή και έπειτα τι έχω βρει μέχρι στιγμής

1. 5'' οθόνη
2. Dual sim
3. Πάρα πολύ καλές αποδόσεις επομένως φαντάζομαι πολύ καλό επεξεργαστή και όσο παραπάνω ram και εσωτερική μνήμη γίνεται (2GB+ έχοντας στο μυαλό μου τα κινέζικα που έμαθα μόλις χθες και έχω φάει όλο το forum )
4. Από το θέμα αντοχής μπαταρίας ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά όσο καλύτερο γίνεται
5. Και τέλος το κυριότερο αν και συμπεριλαμβάνεται στο 3 να μην κολλάει καθόλου ( Νομίζω ότι κάνω αρκετά, απαιτητική χρήση, γενικότερα θα ήθελα να πάει σφαίρα)
5. Μια καλή κάμερα δε θα με χάλαγε 

6 Android 5 ή δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης  απο την εταρία (το sony xperia  που έχω το έκανε αυτόματα)

Τώρα αυτά που έχω βρει !


Βρήκα αρχικά το Lenovo K3 Note από το vickmall  http://www.vickmall.com/or...amera-gps.html   στα $182.98 και με πρόσθετο Silicone Case+Screen film που θέλω απο τις επιλογές δεξιά (175.99$ χωρις τα έξτρα )

 

Για να πω την αλήθεια  θα ήθελα μια εταιρία που να την ξέρω μετα απο εμπειρίες  απο HTC και  SONY XPERIA .Τα κινέζικα δε τα ξέρω αλλά δε με χάλαγε αν ήταν να πώ κάποια ναυαρχίδα. Είδα 2-3 στο αγγλικό ebay οπως αυτά αλλά δεν ξέρω τί παίζει με τα κινέζικα.

πχ THL2015-5-0-inch-4G-LTE

 

http://www.ebay.com/itm/THL-2015-5-0-inch-4G-LTE-Smartphone-Android-4-4-Octa-Core-Dual-SIM-Mobile-16GB-/221745984305? 

στισ 153 στερλίνες το δίνει dhla;dh 212 ευρώ αλλά δεν ξέρω  τί παίζει 

 

Προτάσεις και υποδείξεις επιθυμιτές.Ξανά δε θα το πάρω απο Ελλάδα και αν είναι να δωσω κανα 20 λίρες(30 ευρώ πες παραπάνω)  παραπάνω  δε με χαλά αρκεί να αξίζει πραγματικά τον κόπο αλλά να μη ξεφύγουμε πολύ (150 στερλινες ειναι υπεραρκτετές)

Link to comment
Share on other sites

Τελικά πήρα το  Lenovo K3 Note από το vickmall $182.98 USD. Ελπίζω να τη γλιτώσω με το τελωνείο.Μου είπαν ότι  θα το δηλώσουν με χαμηλή αξία  $20 USD και ως δώρο. Πρώτη φορά με κινέζικο, θα δούμε πώς θα πάει...Για service δεν ξέρω τί γίνεται σε περίπτωση που συμβεί κάτι....

Έγινε επεξεργασία από italos
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τελικά πήρα το  Lenovo K3 Note από το vickmall $182.98 USD. Ελπίζω να τη γλιτώσω με το τελωνείο.Μου είπαν ότι  θα το δηλώσουν με χαμηλή αξία  $20 USD και ως δώρο. Πρώτη φορά με κινέζικο, θα δούμε πώς θα πάει...Για service δεν ξέρω τί γίνεται σε περίπτωση που συμβεί κάτι....

Καλορίζικο! Αν συμβεί κάτι, πρέπει να το γυρίσεις πίσω Κίνα. Θα μπορούσες να πάρεις κάτι από κινεζομάγαζο που έχει ευρωπαϊκή αποθήκη και σίγουρα θα γλύτωνες τελείως με το τελωνείο και θα το είχες άμεσα σπίτι, όπως πχ αυτό -> ECOO E04 Aurora PLUS 3GB MTK6752 1.7GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone, που είναι και καλύτερο από το Lenovo ;)

Υποθέτω λογικά τώρα θα πρέπει να το έχεις παραλάβει!?

Τελικά το k3 note βγαίνει σε δυο εκδόσεις όπως λεγόταν στην αρχή?

Εγώ μία βλέπω, εκτός εάν εννοείς κινέζικη-διεθνή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.