Jump to content



Deutsche Tel. αγοραζει το 20% του ΟΤΕ


ea6gka

Recommended Posts

Δελτίο Τύπου:

Η Deutsche Telekom συμφωνεί την αγορά ποσοστού 20 τοις εκατό στην Ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, ΟΤΕ. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας τελεί υπό την αίρεση περαιτέρω συμφωνιών.

Η Deutsche Telekom γνωστοποιεί ότι ήλθε σε συμφωνία με την Marfin Investment Group (MIG), δυνάμει της οποίας η Deutsche Telekom θα αποκτήσει το σύνολο των μετοχών Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ) κυριότητος της MIG, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό κατά τι μικρότερο του 20 % του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ, έναντι 26 Ευρώ ανά μετοχή και συνολικώς 2,5 δις Ευρώ, περίπου.

Η συμφωνία τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεώς της από το Εποπτικό Συμβούλιο (Supervisory Board) της Deutsche Telekom, καθώς και της υπογραφής συμφωνίας μετόχων με το Ελληνικό Δημόσιο, όπως και της λήψεως της εγκρίσεως της Διυπουργικής Επιτροπής για την αύξηση του ποσοστού της Deutsche Telekom στον ΟΤΕ, προς πραγματοποίηση των στρατηγικών της στόχων. Η έναρξη συνομιλιών μεταξύ της DT και του Ελληνικού Δημοσίου για την επίτευξη συμφωνίας αναμένεται να ξεκινήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Το παρόν αποτελεί μετάφραση των επίσημων δελτίων τύπου που εκδόθηκαν στα Γερμανικά και Αγγλικά στη Βόννη την 17η Μαρτίου 2008. Αν και η παρούσα μετάφραση έγινε καλόπιστα, η Deutsche Telekom ευθύνεται αποκλειστικά για τα επίσημα δελτία τύπου.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=185402

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.