Jump to content

Ποιό κουτί από τα 3?

fonzi

Recommended Posts

Μετά από προτάσεις φίλων εδώ και μελέτη reviews κατέληξα τελικά μεταξύ των παρακάτω:

Tsunami

Wavemaster

Cavalier (coolmaster)

To ζητούμενο είναι χαλαρό overclocking και κυρίως ΗΣΥΧΙΑ...

Από τροφοδοτικό κατέληξα σε:

zalman

fortron

enermax

με τα ίδια ζητούμενα όπως στο κουτί.

Βέβαια θα μου πείτε φαντάζομαι tsunami και enermax αλλά θέλω και για τα άλλα μια γνώμη μιας και πχ το wavemaster με παίρνει ίσως λίγο καλύτερα σε χώρο (εξωτερικές διαστάσεις) και το cavalier συμφέρει από τιμή...

Από τα 3 προτημώ το Tsunami! Έχει σωτερικό ίδιο με 6A19!!!

Τώρα αν κάνουν θόρηβο τα ανεμηστήρια δεν ξέρω...

Στο Wavemaster δεν μου αρέσει καθόλου το εσωτερικό όπως και στο Cavalier.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το αλουμίνιο πάρε 6A19!

post-1666-1416071462,7393_thumb.jpg

Tα Xaser που υπάρχουν αυτή την στηγμη δεν με ικνοποιούν ως κουτια! Το μόνο Χaser που αξήζει κατα τη γνώμη μου έιναι το 1000αρι που δεν υπάρχει πιά(σταμάτησε η παραγωγή!).

Μέσα στα Xaser γενικά γήνετε ΧΑΜΟΣ με τα καλόδια από τα ανεμηστηράκια και τα frontpanel...

Αρχική απάντηση από fonzi

Μετά από προτάσεις φίλων εδώ και μελέτη reviews κατέληξα τελικά μεταξύ των παρακάτω:

Tsunami

Wavemaster

Cavalier (coolmaster)

To ζητούμενο είναι χαλαρό overclocking και κυρίως ΗΣΥΧΙΑ...

Από τροφοδοτικό κατέληξα σε:

zalman

fortron

enermax

με τα ίδια ζητούμενα όπως στο κουτί.

Βέβαια θα μου πείτε φαντάζομαι tsunami και enermax αλλά θέλω και για τα άλλα μια γνώμη μιας και πχ το wavemaster με παίρνει ίσως λίγο καλύτερα σε χώρο (εξωτερικές διαστάσεις) και το cavalier συμφέρει από τιμή...

1. To tsunami δεν το ξέρω, ωστόσο τα άλλα θα σου πρότεινα να τα αποφύγεις μιας και εκτώς του οτι είναι πανάκριβα γι'αυτά που προσφέρουν δε λένε και τίποτα από εσωτερικό.

2. Τροφοδοτικό το Enermax. To Zalman δε λέει τίποτα και έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Το Fortron δεν ξέρω τι λέει αλλά δε νομίζω να είναι καλύτερο από το Enermax.

Αρχική απάντηση από fonzi

ΟΚ. Και κάτι ακόμα:

Xaser 3 γιατί κάποιοι λέτε μακριά;

Απο τροφοδοτικό ποιό από τα 3 λέτε;

’μα δείς φωτογραφία με συμαζεμένα καλλώδια σε Xaser σφύρα μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά όποιος το παίρνει βλαστιμάει που δεν μπορεί να μαζέψει τα καλλώδια.

Χτες αγορασα το Heroichi 6919 (Λιγο μεγαλυτερο απο το 9Α19) και πραγματικα ειναι πολυ καλο κουτι!

Αθορυθο και με πολυ καλη ψυξη! Ειδα 3-5 βαθμους κατω με κλειστο απ'οτι με ενα απλο Midi ανοιχτο...

το tsoynami οντως βγαζει λιγο θορυβο

βαζεις εναν 12αρη αθορυβο (9 ευρο) να τραβαει αερα μεχρι 1200 στροφες

Και βαζεις τον 12αρι της εξαγωγης του αερα στην εισαγωγη. (κανει λιγοτερο)

Και κατι τυπου (aerogate)...και το προβλημα του θορυβου το ελυσες (σχετικο παντα εεεε!!!)

Οσο για PSU το ANTEC 480 που πηρα δεν ακουγεται σχεδον κοθολου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.