Jump to content



Προβλημα με UPS


Recommended Posts

Kαλημερα σε ολους.Εχω εδω και 2 χρονια αυτο το ups http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/trofodosia/ups/Turbo-X-UPS-650-LD-Line-Interactive-EA265.htm και μεχρι πριν 2-3 εβδομαδες ολα πηγαιναν μια χαρα.Σε διακοπες ρευματος κρατουσε γυρω στα 5 λεπτα.Το τροφοδοτικο του pc ειναι 650W και επισης εχω συνδεμενο στο ups το router και την οθονη η οποια ειναι τηλεοραση στην ουσια samsung led 23" .Το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες 2-3 διακοπες ρευματος που εκανε εκλεισαν ολα αμεσως και χθες εκλεισε απο μονο του το ups χωρις να κανει διακοπη..Χρειαζεται να παρω ενα καινουργιο η μπορω απλα να αλλαξω την μπαταρια του και αν ναι ειναι ευκολο να γινει απο εμενα η θα πρεπει να το παω καπου αλλου?για τα χρηματα που κοστιζει το ups δεν νομιζω παντως οτι αξιζει τον κοπο

Link to comment
Share on other sites

Η μπαταρία σε 2 χρόνια, δεν είναι λογικό να έχει χαλάσει. Πας σε ένα μαγαζί με μπαταρίες να στη μετρήσει όμως για να είσαι σίγουρος.

Αν δεν είναι αυτό, το πετάς και παίρνεις ένα της προκοπής. Τα Τ-Χ είναι για πέταμα, εγώ έχω στείλει δύο, το ένα δε δούλεψε ποτέ, στην 1η διακοπή ever, απλά έκλεισε.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.