Jump to content



Επιλογή ακουστικών.


Recommended Posts

Έχω ένα πιστωτικό από e-shop 70 euro και θέλω να πάρω ένα καλό ζευγάρι ακουστικών.(Το να έχει ή όχι μικρόφωνο δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ).Θα χρησιμοποιηθούν για gaming και για μουσική και μου αρέσουν τα μπάσα.Διάβασα κάποια reviews και γνώμες και είμαι μεταξύ αυτών : http://www.e-shop.gr/kingston-khx-h3cl-wr-hyperx-cloud-headset-p-PER.503876 , και http://www.e-shop.gr/creative-aurvana-live-headphones-p-PER.500786 . Ποια από τα δύο έχουν τον καλύτερο ήχο; Αν χρειαστεί να γίνει υπέρβαση μπορώ να δώσω άλλα 30euro να πάμε στα 100 αρκεί να ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ από τα άλλα δύο ως προς την ποιότητα 1)ήχου και 2) κατασκευής και όχι ως προς τα διάφορα παρελκόμενα,όνομα, κλπ.

edit: Η κάρτα ήχου μου είναι η SoundBlaster Z και τα τωρινά μου ακουστικά τα Superlux hd681.Αξίζει η αλλαγή;Θα καταλάβω διαφορά; ή να πάρω κάτι άλλο με το πιστωτικό.

Έγινε επεξεργασία από black66.gr
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.