Alexandros Posted December 26, 2004 #1 Share Posted December 26, 2004 Προκειται για 2 πολυ συνηθισμενες επιλογες οσον αφορα τους σκληρους δισκους. Πρωτες εντυπωσεις¨ 1. Ο Seagate ειναι λιγο πιο θορυβωδης απο τον ΜΑξτορ προς ΜΕΓΑΛΗ μου εκπληξη. 2. Ο Seagate ειναι ελαχιστα χειροτερος σε επιδοσεις. 3. Παρατηρησα το εξης και χρειαζομαι μια ερμηνεια !!! Γιατι ελει που λεει fitness ειναι μεχρι την μεση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Posted December 26, 2004 Author #2 Share Posted December 26, 2004 ΚΑι αντιστοιχα για τον ΜΑξτορ ! Δε βγηκε πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Posted January 3, 2005 #3 Share Posted January 3, 2005 Θα σου έλεγα βασικά να μη δίνεις και πολύ σημασία σε αυτούς τους αριθμούς που βγάζει το SMART. Τουλάχιστον άσε να περάσει κανένα 3μηνο και μετά άρχισε να δίνεις βάση... Εμένα επι 3 μήνες και κάθε μέρα που άνοιγα το "Active SMART" μου έλεγε ότι ο Maxtor μου θα χαλάσει την επόμενη μέρα! Φυσικά δεν έδεινα και πολύ σημασία, απλά τα κοίταζα ανδεικτικά... Μετά από καιρό άρχισε να βγάζει σχετικά λογικά συμπεράσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Posted January 3, 2005 Author #4 Share Posted January 3, 2005 Mετα απο μερες... μου βγαζει συνεχεια τα ιδια :wassat: για να δουμε που το παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Posted January 16, 2005 #5 Share Posted January 16, 2005 Από ότι είδα χρησιμοποιείς το Speedfan... Έχεις δοκιμάσει να ελέγξεις τις στροφές των ανεμιστήρων ή να κάνεις overclock με αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.