Dagalidis Posted December 27, 2004 #1 Share Posted December 27, 2004 Σας έχει τύχει ποτέ αυτό βρε παιδιά ??? Δεν μπορώ να τρέξω εγαρμογή που είναι βασισμένη σε 16 Βιτ Subsystem με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω ούτε Setup σε μερικά παιχνίδια.... Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό το πρόβλημα αλλά δυστηχώς δεν έχω βρεί λύση μέχρι τώρα ...... Μέχρι και SP2 πέρασα από επάνω αλλά καμμία διαφορά.... ΥΓ... Δεν θέλω να κάνω επανεγκατάσταση - Format των Windows γιατί έχω περάσει τόσα πολλά στο σύστημα που είναι φοβερά δύσκολο να ξανακάνω εγκατάσταση όλων αυτών από την αρχή....... Εαν έχετε καμμιά ιδέα ρίχτε την..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Posted December 27, 2004 #2 Share Posted December 27, 2004 Nα υποθέσω οτι έχεις δοκιμάσει να τα τρέξεις σε κάποιο compatible mode?Το autoexec.nt αρχείο υπάρχει και είναι σε καλή κατάσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted December 27, 2004 #3 Share Posted December 27, 2004 Για τσέκαρε βρε Dag τι λέει εδώ η microsoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Posted December 27, 2004 Author #4 Share Posted December 27, 2004 10.000 Eχαριστώ βρε παιδιά..... Το πρόβλημα λύθηκε και τελικά έλειπαν κάποια αρχεία όπως ακριβώς το είχατε προβλέψει..... Αχ αυτό το The Lab και οι χρήστες τους....... :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.