Jump to content



5.0.2 official update LG G2


Recommended Posts

ρε παιδια... τι παιζει ? εκανα το upgrade της LG στο g2 μου το πηγε σε 5.0.2 και δεν μου επιτρεπει την περιστροφη της οθονης (δεν ειμαι ηλιθιος εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη απο τις ρυθμησεις) το update σε lollipop το μονο που εφερε ειναι το παραπανω προβλημα, υπερθερμανση, γρηγορη καταναλωση μπαταριας (απο 2 μερες χωρις φορτηση πηγε στις 10 ωρες max) και διαφορα αλλα bugs και memory leaks! ξερει κανεις πως θα το γυρησω σε 4.4 ? μπορω μεσω του lg pc tool ?


*update* μετα απο την εγκατασταση ενος live wallpaper που ελεγχει τα παντα στο κινητο ανακαλυψα οτι εχει κοπει η επικοινωνια μεταξυ κινητου και accelerometer και μετα απο ενα γρηγορο search στο internet ανακαλυψα οτι οσοι g2 owners εβαλαν το 5.0.2 εχουν το ιδιο προβλημα

Link to comment
Share on other sites

factory reset δοκίμασες;

 

έκανα χθες το update 4,4 > 5,0,2 με LG PC SUITE, έκλασε κατά τη διάρκεια του update (κόλλησε στο logo της LG) και χρειάστηκε φάκτορυ ρισέτ. Τώρα παίζουν όλα κανονικά (ναι και η περιστροφή οθόνης)

Link to comment
Share on other sites

factory data reset η hard reset εννοεις ? γιατι δεν με αφηνει να κανω hard reset (δεν με αφηνει καν να μπω στο boot menu) απο οταν το πηρα αλλα μιας και δεν ειχα σκοπο να το rootαρω και να του περασω custom firmware δεν με πολυαπασχολησε (ναι το ξερω βλακεια μου)

Link to comment
Share on other sites

ολα οκευ παιδες ! το εκανα factory reset ποα τις ρυθμησεις και τωρα το tilt δουλευει κανονικα. (επισης δεν μπορει το κινητο μου να μπει σε download mode απο τη μερα που το πηρα, δεν ξερω γιατι αλλα δεν ειναι θεμα αφου δεν γουσταρω και πολυ την ολη root και flash διαδικασια)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.