karakokas Posted December 28, 2004 #1 Share Posted December 28, 2004 Κανα προγραματακι για να βλεπω τις θερμοκρασιες για 9800 pro υπαρχει?Το riva παντως δεν δειχνει:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Posted December 28, 2004 #2 Share Posted December 28, 2004 πρεπει η καρτα σου να εχει σενσορα!η δικη μου ας πουμε, δεν εχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Posted December 28, 2004 #3 Share Posted December 28, 2004 Φιλε εγώ έχω το ASUS P4P800-E Deluxe και έχει σενσορα, από τι θυμάμαι και το δικό σου έχει όταν έψαχνα για μητρικές το έιχα δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Posted December 28, 2004 #4 Share Posted December 28, 2004 Αρχική απάντηση από JohnnyBoy Φιλε εγώ έχω το ASUS P4P800-E Deluxe και έχει σενσορα, από τι θυμάμαι και το δικό σου έχει όταν έψαχνα για μητρικές το έιχα δει Το παιδί λέει για την GPU που είναι ο επεξεργαστής της κάρτας γραφικών, οπότε η μητρική δεν παίζει ρόλο.Στην συγκεκριμένη κάρτα γραφικών δεν μπορείς να δεις θερμοκρασίες καθώς δεν έχει σένσορα , μόνο οι κάρτες 9800ΧΤ και πάνω έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Posted December 28, 2004 #5 Share Posted December 28, 2004 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10405έλεος βρε παιδιά ...και να πώ ότι γράφτηκε 1 μήνα πριν....Σήμερα γράφτηκε και αυτό... κάντε και ένα search επιτέλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.