stamatas Posted December 28, 2004 #1 Share Posted December 28, 2004 εδω και καιρο πσαχνω να αναβαθμισω το συστημα μου γιατι εχει παλιωσει πολυ.θα ηθελα να παρω αμδ64 939 και pci-e να κανω και ενα ραιδ0.θελω να αγορασω με pci-e επειδη πιστευω οτι του χρονου δε 8α υπαρχουν καλεσ καρτες agp. και ετσι οταν 8α θελω να αγορασω μια καλη καρτα γραφικων να μη βρισκω. αυτη τη στιγμη υπαρχουν δυο λυσεις για μενα 1) αγοραζω ιντελ με πσι-ε που υπαρχουν οι μητρικες στην αγορα και ξεμπερδευω.2)περιμενω ποτε θα ερθουν οι μητρικες για 939 με πσι-ε και περνω αυτο που θελωεσεις που ξερετε περισσοτερα τι λετε να κανω?(το πισι το θελω περισσοτερο να παιζω παιχνιδια)κσεχασα να σασ πω οτι πσαχνω εκτοσ των αλλων και για την πιο φτηνη λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Posted December 28, 2004 #2 Share Posted December 28, 2004 μου βγαλες τα ματια με το τροπο που γραφεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Posted December 28, 2004 Author #3 Share Posted December 28, 2004 σορρυ δε κσερω να γραφω ελλινικα μονο γρεεκλισ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted December 28, 2004 #4 Share Posted December 28, 2004 Εγώ προτείνω να περιμένεις για 939.Υ.Γ.: Δεν είναι δύσκολο να γράφεις ελληνικά. Δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η δυσκολία σου...Υ.Γ.: Υπάρχει και το γράμμα "ψ" αν δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι. Είναι στο πλήκτρο "c"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Posted December 28, 2004 #5 Share Posted December 28, 2004 Εφόσον δεν έχεις αλλάξει σύστημα μέχρη τώρα πάρε καλήτερα 939... όταν βγεί(σύντομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Posted December 28, 2004 #6 Share Posted December 28, 2004 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 15:27] σορρυ δε κσερω να γραφω ελλινικα μονο γρεεκλισ Εάν θέλεις να μάθεις μπορείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Posted December 28, 2004 #7 Share Posted December 28, 2004 Περιμενε 939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Posted December 28, 2004 #8 Share Posted December 28, 2004 Θα σου΄λεγα να πάρεις 939 χωρίς PCI-e. Και το AGP καλό είναι... ¨Ενα λόγος για να περιμένεις όμως είναι το nForce4. Αν είσαι fan της nVidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Posted December 28, 2004 #9 Share Posted December 28, 2004 αν θελεις τη γνωμη μου παντως αν εχεις καποια καρτα οπως 9800προ δεν αξιζει να παρεις pcie , Εγω που εχω μαλλον δεν θα παρω νφ4 , θα υπαρξουν και μητρικες οπως την DFI 939 nf3 που θα ειναι λατρευτες οποτε ποιος ο λογος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted December 28, 2004 #10 Share Posted December 28, 2004 Αρχική απάντηση από kostas578 Εάν θέλεις να μάθεις μπορείς Εντάξει, είχε γίνει το παλιό, έφαγε ban, το Thread μπήκε στη μαύρη τρύπα, μην ξαναρχίσουμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Posted December 28, 2004 #11 Share Posted December 28, 2004 Περίμενε αν δεν σε καίει...που θα πάει.....θα βγει και αυτό το ρημάδι.Έχεις καλή κάρτα γραφικών;;Αν ναι πάρε με AGP γιατί θα είναι κρίμα να πάει χαμένη......εγώ πάντως πήρα πριν απο 4 μερούλες μια ASUS με AGP8x και ούτε καν το σκέφτομαι προς το παρον να πάω σε PCI-e αφού με βολεύει η 9800pro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Posted December 28, 2004 Author #12 Share Posted December 28, 2004 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις μαλλον 8α περιμενω για 939 πσι-εοσο για τα ελλινικα μου ειναι δυσκολο καθε λιγο να παταω αλτ-σιφτ και να αλλαζω σε αγγλικα για να γραπσω νφορσε4 αγπ αμδ ιντελ νβιδια βαν τηρεαδ .. και αλλα. αφου για πισι μιλαμε ρε και ολοι οι οροι ειναι αγγλικοι. κανετε τι ζωι σασ δυσκολι χωρις λογο.απλα καποιοι φαγαν ενα κολλημα στην αρχη και συνεχιστικε. κσυπνατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Posted December 28, 2004 Author #13 Share Posted December 28, 2004 οσο για τιν καρτα γραφικων, σκεφτομαι πως μπορει να σταματισουν μερικες εταιριες να βγαζουν καρτεσ σε αγπ και αν δωσω λεφτα τωρα για καλο συστημα με αγπ να παει χαμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted December 28, 2004 #14 Share Posted December 28, 2004 Προσεχε μην κουραζεσαι πολυ και μας παθεις τιποτα, μην σε χασουμε κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Posted December 28, 2004 #15 Share Posted December 28, 2004 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 17:14] οσο για τιν καρτα γραφικων, σκεφτομαι πως μπορει να σταματισουν μερικες εταιριες να βγαζουν καρτεσ σε αγπ και αν δωσω λεφτα τωρα για καλο συστημα με αγπ να παει χαμενο Μπα!Νομίζω ότι θα αργίσει να γίνει αυτό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Posted December 28, 2004 Author #16 Share Posted December 28, 2004 ενα πραγμα ομως που με ανυσηχει στους αμδ ειναι οι μνιμι που περνουν.δε το βλεπω να βαλλουν ποτε δδρ2 και θα μινουν στισ δδρ. αυτο δεν ειναι κατι συμαντικο ωστε να προτιμησω ιντελ αντι αμδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Posted December 28, 2004 Author #17 Share Posted December 28, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Περίμενε αν δεν σε καίει...που θα πάει.....θα βγει και αυτό το ρημάδι.Έχεις καλή κάρτα γραφικών;; δεν εχω καλι καρτα ετσι και αλλιως. εχω μια 9600χτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Posted December 28, 2004 #18 Share Posted December 28, 2004 Τα latency (κατ'επέκταση και οι επιδόσεις) και η τιμή που έχουν οι DDR2 είναι λόγος για να προτημήσεις DDR... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Posted December 28, 2004 #19 Share Posted December 28, 2004 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 17:46] δεν εχω καλι καρτα ετσι και αλλιως. εχω μια 9600χτ Δεν είναι και χάλια ξέρεις αλλά ούτε και η καλύτερη αλλά νομίζω οτι θα σε βγάλει για κάποιο διάστημα και μετά πέτα τη και πάρε μια Χ800 ή 6600GT και θα είσαι ΟΚ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted December 28, 2004 #20 Share Posted December 28, 2004 Αρχική απάντηση από stamatas ενα πραγμα ομως που με ανυσηχει στους αμδ ειναι οι μνιμι που περνουν.δε το βλεπω να βαλλουν ποτε δδρ2 και θα μινουν στισ δδρ. αυτο δεν ειναι κατι συμαντικο ωστε να προτιμησω ιντελ αντι αμδ? Οι DDR2 προς το παρών είναι μεγάλη μούφα. Έχουν μικρότερες επιδόσεις και διπλάσια τιμή από τις αντίστοιχες DDR. Για να έχουν νόημα πρέπει να ανεβούν αρκετά οι συχνότητες, να σφίξουν τα timmings και να πέσει η τιμή τους. Δηλαδή υπολόγιζε τουλάχιστον ένα εξάμηνο ακόμη. Και για να καταργηθούν οι DDR θα περάσει πάρα πολύ καιρός. Σκέψου οτι ακόμα μπορείς άνετα να βρείς SDRAM... Η κάρτα σου μπροστά στη δικιά μου είναι θηρίο ωστόσο δε νομίζω οτι πρέπει να σε εμποδίζει στην αναβάθμιση. Στην τελική, πούλα τη και πάρε μια άλλη. Όσο για το AGP, και αυτό θα πάρει πολύ καιρό να καταργηθεί, ωστόσο το PCI-e έχει πολύ μεγαλήτερη σημασία από τις DDR2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.