Borg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2004 Έχω κάνει rip ένα dvd και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους , γίνεται να κάνω κάποιο αρχείο edit η να το προσθέσω με κάποιο τρόπο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 αν δεν έκανες stream processing υπάρχουν πάνω στα vob πάρτους με εξωτερικά εργαλεία subrip κλπσυμβουλέψου www.doom9.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2005 Βασικά σε ευχαριστώΚατέβασα το SubRip και δεν κατάλαβα και πολλά , από vob μετά σε τι το μετατρέπω και πως ? επισης μετα απο αυτο από πού βάζω ελληνικούς υπότιτλους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Μπορείτε με την ευκαρία να παραθέσετε και ιστοσελίδες με ελληνικούς υπότιτλους, εκτός απ' το insomnia; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Ιανουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 02:00] Μπορείτε με την ευκαρία να παραθέσετε και ιστοσελίδες με ελληνικούς υπότιτλους, εκτός απ' το insomnia; Εχω ακουστα κατι για το greeksubs.com... για τσεκαρε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιανουάριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Θέλεις να προσθέσεις υπότιτλους και να ξαναγράψεις το DVD ή θέλεις να συνπιέσεις την ταινία σε CD;Ένα πολύ καλό site για υπότιτλους είναι το http://extratitles.toΜπορεί να μην είναι αμιγώς ελληνικό, αλλά έχει και πολλούς ελληνικούς υπότιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Θέλω να προσθέσω υπότιτλους και να ξαναγράψω το DVD Any idea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιανουάριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αυτό που θες προυποθέτει re-authoring και είναι λίγο δύσκολο νομίζω. Μπορείς να ψάξεις στο google για DVD re-authoring. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.