Jump to content

Black ops ii πρόβλημα ήχου και λύση μετά από 2,5 χρόνια .


Γεώργιος

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω είχα αγόρασει το παιχνίδι τα χριστούγεννα του 12 .

Μετά από λίγο καιρό παρατήρησα ότι η στάθμη του ήχου ήταν αρκετά χαμηλή σε σχέση με τα άλλα cod .

Δεν το έψαξα πολύ . Λέω κάποιο bug θα είναι .

Το ξαναεγκατέστησα μιας και αγόρασα καινούργια κάρτα να δω πως παίζει . Το πρόβλημα παρέμεινε σε άλλο πισι και με άλλες συσκευές ήχου .

Κοίταξα λίγο στο ίντερνετ . Είδα ότι και άλλοι είχαν αυτό το πρόβλημα . Βαρέθηκα να διαβάσω τις σελίδες . Δεν είδα να λένε για λύση.

Σήμερα είπα να κοιτάξω τις ρυθμίσεις .

Κοιτάω το volume . Όλα ένα .

Και τι να δω; Από κάτω στο πως ρυθμίζει τον ήχο είχε το treyarch mix . Νόμιζα ότι είναι καλο για να ειναι από την εταιρεία το default .

Μόλις το άλλαξα στο supercrunch ο ήχος ακουγόταν καλά και δύνατα .

Ποτέ μου δεν θα πίστευα ότι μια εταιρεία θα είχε εξειδικευμένη ρύθμιση ως default και μάλιστα με τέτοια χαμηλή στάθμη ήχου .

Η λύση βρέθηκε . Μετά από τόσο καιρό . Και 200 ώρες παιχνιδιού .

Και εγώ που έλεγα ότι ήταν μπαγκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.