Jump to content

env0y

Premium Members
  • Posts

    1.216
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About env0y

  • Γενέθλια 09/04/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ιωάννινα
  • Ενδιαφέροντα
    PC,RC,Mountain Biking, Martial Arts
  • Επάγγελμα
    Tech Support
  • Steam
    GLight

Πρόσφατοι Επισκέπτες

4.838 Εμφανίσεις προφίλ

env0y's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. env0y

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Αν σκέφτεσαι τα 1080p το καλύτερο για εμένα είναι το LG αλλά και πάλι μία ουόνη την παίρνεις για τουλάχιστον 5 χρόνια. Όλα πλέον γυρνάνε στις μεγάλες αναλύσεις δεν αξίζει να μείνεις στάσιμος και απλά να κάνεις την οθόνη στου πιο πλατιά.
  2. env0y

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Τι λέει το dauntless το δοκίμσες καθόλου?
  3. Έχω πάει σε σπίτι και έβλεπα άτομα να απολαμβάνουν gaming όπου η οθόνη είχε πιο πολλά tearing από τσαλακωμένη VHS κασσέτα και ζαλιζόμουνα kαι μου λέγανε ότι είμαι υπερβολικός.
  4. Και δύο 1080 Ti να κουμπώσει δεν έχει κάποιο τρελό scaling max 30% σε συγκεκριμένους τίτλους. Περίμενε για Volta και την άνοιξη που θα πέσουν οι RAM. Οι RAM σήμερα έχουν πάρει αύξηση 102% από πέρισυ.
  5. env0y

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Πολλοί διαγωνισμοί γίνονται με βάση τα like που μπορεί να μαζέψει η σελίδα τους ή το βίντεο τους δίνοντας την δυνατότητα να κάνεις share τον διαγωνισμό τους με τα social media. Αυτό έγινε και εδώ, ίσως η ΔΟ του λαμπη να μην είχε αυτό στο μυαλό αλλά έδινε την επιλογή για τα social media. Δεν έγινε τσατσια απλά μπορεί να ειπώθηκαν λάθος οι οροι
  6. env0y

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Καλησπέρα Labήτες και Χρόνια Πολλά. Επειδή είδα να γίνεται κουβέντα σχετικά με το post μου θέλω να είμαι ειλικρινής και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χαλάσω τον διαγωνισμό ή την κοινότητα του thelab που τόσα χρόνια παρακολουθώ, διαβάζω και συνεισφέρω όσο μπορώ. Οι όροι του διαγωνισμού λένε καθαρά ότι μπορούν να λάβουν μέλος μόνο εγγεγραμμένα μέλη του Thelab.gr Από όσο γνωρίζω και βάση του κανόνες του Thelab.gr τα εγγεγραμμένα μέλη είναι μία «δυναμική ηλεκτρονική κοινότητα». Αυτό μου λέει που μπορεί να κάνω και λάθος, ότι κάθε άτομο έχει δικαίωμα να δημιουργήσει έναν λογαριασμό με κάποιο email ή social media account και να γίνει μέλος στο Thelab.gr και αυτόματα να μεγαλώσει το φόρουμ. Αρκετά άτομα που κάνανε like στο post μου είναι πραγματικά πρόσωπα και πιο πολλοί από αυτούς συνάδελφοι το οποίο μπορεί αν αποδειχτεί εύκολα. Eάν από τα εγγεγραμμένα μέλη (εξαιρούνται οι νέοι χρήστες αν και θα έπρεπε να αναφέρεται) , τότε φυσικά και συμφωνώ να μην λάβουν υπόψη το post μου. Μπορεί εγώ να μην κατάλαβα καλά τους όρους ή οι όροι να μην διατυπώθηκαν σωστά. Αν ήταν θέμα ζαβολιάς δεν θα έκανα προσωπικά ούτε ένα like σε άλλο post. Ελπίζω να μην δημιούργησα σύγχυση και παρεξηγήσεις και πάλι ευχαριστώ τους διαχειριστές το φόρουμ που μπήκανε και φέτος σε αυτήν την πολύπλοκη διαδικασία.
  7. env0y

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Λόγο εμπειρίας έχω να πω ότι στην ultrawide κουνούσα το κεφάλι (tennis style) και έχανα σε ταχύτητα. Σε RPG ζούσα το όνειρο. Τώρα πχ που PvPπάρω στο Division, θερίζω κόσμο στις 27 ίντσες.
  8. env0y

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Αν ο φίλος σου είναι λάτρης των single game campaign και RPG τότε θα εντυπωσιαστεί. Για fps, online competition χμμμμ
  9. env0y

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Bright Πέρασε ευχάριστα η ώρα, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.
  10. env0y

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Α! Και να μη ξεχνιόμαστε, έχετε Χρόνια Πολλά και από την Sissi
  11. env0y

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Επειδή θα απουσιάζω όλες τις γιορτές θέλω να ευχηθώ σε όλους σας από τώρα να έχετε καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά.
  12. env0y

    Αγορά Monitor 27" 1080p 144Hz Freesync

    Εν έτη 2017 κοιτάς μόνο VA ή IPS panel. Πεταμένα λεφτά τα ΤΝ
  13. env0y

    Tom Clancy's The Division

    Με το νέο meta ξεχνάμε το skill power και τα παλιά μας οπλάκια με τα skill based talents. Predator το οποίο γαζώνει στην DZ Striker για στενές επαφές Και ένα Nomad για solo farming
  14. env0y

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Γίναμε σκλάβοι karmen
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.