Jump to content

Πρόβλημα με διαμερίσματα

TRoboCop

Recommended Posts

Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

Σήμερα σκέφτηκα να κάνω φορμάτ αλλά όταν έβαλα μέσα το cd των windows και πάτησα entrer είδα ότι αναγνωρίζει αντί για τρία διαμερίσματα 1 (το C)

Ενώ το C έχει 24 gb περίπου εκεί λέει πως έχει 38. 39 gb όμως είναι ολόκληρος ο σκληρός. Το ίδιο βγάζει και όταν πάω να κάνω format μέσω windows. Το κακό είναι πως το C είναι το διαμέρισμα των windows. Το πρόβλημα είναι ότι στα άλλα δυο διαμερίσματα έχω τα αρχεία μου και άμα το cd των windows τα αναγνωρίζει όλα σαν C τότε πάνε τα αρχεία μου με ένα format. Τι να κάνω;

Και αυτή δείχνει το τι μ@μ@κίες δείχνει το φορματ(την ίδια χωρητικότητα με αυτήν δείχνει και η εγκατάσταση των Xp)

*(αν αυτό το διαμέρισμα έχει 38 gb χωρητικότητα τότε + το 2ο διαμέρισμα(3.9gb) + και το 3ο διαμέρισμα(9.95gb) μας κάνει 51,8 ενώ η αληθινή χωρητικότητα ολόκληρου του σκληρού είναι 39! Αν είναι δυνατόν!!!)(51,8 = 39)

post-1548-1416071477,2353_thumb.jpg

Καταρχας ο σκληρος σου ειναι Sata; Απο που πηγες να κανεις το format; Δεν το προτεινω μεσα απο τα windows. Αν ο σκληρος σου δεν ειναι Sata, γιατι δεν πας να κανεις format με τον παραδοσιακο τροπο; Απο Ms-Dos;

Αρχική απάντηση από ghost17 [31-12-2004 19:49]

Καταρχας ο σκληρος σου ειναι Sata; Απο που πηγες να κανεις το format; Δεν το προτεινω μεσα απο τα windows. Αν ο σκληρος σου δεν ειναι Sata, γιατι δεν πας να κανεις format με τον παραδοσιακο τροπο; Απο Ms-Dos;

τι διαφορα μπορει να εχει απο το προγραμμα εγκαταστασης των windows ???

το ιδιο πραγμα δεν ειναι ????

Εμένα κάτι τέτοιες μ***** μου έβγαζε όταν είχα εγκαταστήσει το norton system works 2004.Από τότε πήρε πόδι.Τελικά έλυσα το πρόβλημα εγκαταστώντας το ξανά.(αυτό συμβαίνει άμα στην εγκατάσταση των win δεν είχες κάνει κανονικό format.)εγκατέστησέ το ξανά!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.