TRoboCop Posted December 29, 2004 #1 Share Posted December 29, 2004 Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!Σήμερα σκέφτηκα να κάνω φορμάτ αλλά όταν έβαλα μέσα το cd των windows και πάτησα entrer είδα ότι αναγνωρίζει αντί για τρία διαμερίσματα 1 (το C)Ενώ το C έχει 24 gb περίπου εκεί λέει πως έχει 38. 39 gb όμως είναι ολόκληρος ο σκληρός. Το ίδιο βγάζει και όταν πάω να κάνω format μέσω windows. Το κακό είναι πως το C είναι το διαμέρισμα των windows. Το πρόβλημα είναι ότι στα άλλα δυο διαμερίσματα έχω τα αρχεία μου και άμα το cd των windows τα αναγνωρίζει όλα σαν C τότε πάνε τα αρχεία μου με ένα format. Τι να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Posted December 29, 2004 Author #2 Share Posted December 29, 2004 Αυτή η εικόνα δείχνει την αληθινή χωρητικότητα του διαμερίσματος C:\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Posted December 29, 2004 Author #3 Share Posted December 29, 2004 Και αυτή δείχνει το τι μ@μ@κίες δείχνει το φορματ(την ίδια χωρητικότητα με αυτήν δείχνει και η εγκατάσταση των Xp) *(αν αυτό το διαμέρισμα έχει 38 gb χωρητικότητα τότε + το 2ο διαμέρισμα(3.9gb) + και το 3ο διαμέρισμα(9.95gb) μας κάνει 51,8 ενώ η αληθινή χωρητικότητα ολόκληρου του σκληρού είναι 39! Αν είναι δυνατόν!!!)(51,8 = 39) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Posted December 29, 2004 #4 Share Posted December 29, 2004 Βαλε το σιντι των windows η καποιο partition manager και φτιαξε ενα καινουριο παρτιτιον.Αντεγραψε τα αρχεια σου εκει και φορμαρε το C Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Posted December 31, 2004 #5 Share Posted December 31, 2004 Καταρχας ο σκληρος σου ειναι Sata; Απο που πηγες να κανεις το format; Δεν το προτεινω μεσα απο τα windows. Αν ο σκληρος σου δεν ειναι Sata, γιατι δεν πας να κανεις format με τον παραδοσιακο τροπο; Απο Ms-Dos; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Posted January 2, 2005 #6 Share Posted January 2, 2005 Αρχική απάντηση από ghost17 [31-12-2004 19:49] Καταρχας ο σκληρος σου ειναι Sata; Απο που πηγες να κανεις το format; Δεν το προτεινω μεσα απο τα windows. Αν ο σκληρος σου δεν ειναι Sata, γιατι δεν πας να κανεις format με τον παραδοσιακο τροπο; Απο Ms-Dos; τι διαφορα μπορει να εχει απο το προγραμμα εγκαταστασης των windows ???το ιδιο πραγμα δεν ειναι ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Posted January 2, 2005 #7 Share Posted January 2, 2005 Εμένα κάτι τέτοιες μ***** μου έβγαζε όταν είχα εγκαταστήσει το norton system works 2004.Από τότε πήρε πόδι.Τελικά έλυσα το πρόβλημα εγκαταστώντας το ξανά.(αυτό συμβαίνει άμα στην εγκατάσταση των win δεν είχες κάνει κανονικό format.)εγκατέστησέ το ξανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.