Jump to content



Απλός εκτυπωτής Ταβάνι 100 Ευρώ


jniki10

Recommended Posts

Epson κι απο εμενα

Εγω ειχα παρει περυσι απο amazon.co.uk  Γυρω στα 75-80 ευρω με τα μεταφορικα τον παρακατω με wi-fi κτλ

Τζαμπα aftermarket μελανια .Παλι epson θα ξαναπαρω οταν ερθει η ωρα.

 

41uekHblWkL.jpg

Έγινε επεξεργασία από amartolos
Link to comment
Share on other sites

 

Τον έχω περίπου 2 χρόνια τώρα και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος (τον είχα πάρει <60€ σε μια προσφορά) για τα λεφτά του και τις λειτουργίες του.. τον χρησιμοποιώ κυρίως για σκαναρίσματα (έχει και feeder που μπορείς να βάλεις π.χ. 20 σελίδες και να τις σκανάρει όλες σε ένα pdf αρχείο) και αν χρειαστώ καμιά γρήγορη "of-the-fly" εκτύπωση/αντιγραφή.. Η ethernet λειτουργία του είναι οκ, σταθερή και δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα..  

 

Αφτερμαρκετ μελανάκια θα βρεις σε ξεφτίλα τιμές και η ποιότητα είναι οκ..

 

Επίσης, δεν νομίζω να δεις διαφορά μεταξύ epson,cannon,hp,brother κτλ, οπότε απλά κοίτα να πάρεις την καλύτερη προσφορά που θα πετύχεις σε θέμα features/€ (έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες που έγραψα στα τελευταία 10 χρόνια, και το μόνο αρνητικό ήταν το κόστος τον αυθεντικών μελανιών, που πολλές φορές ξεπερνούσε του εκτυπωτή  :huh: )

 

Τέλος, αν θες να κάνεις "συχνά" εκτυπώσεις ασπρόμαυρων σελίδων (σημειώσεις, βιβλία κτλ) σε συμφέρει να πάρεις και έναν ασπρόμαυρο laser των 50-60€ (έτσι έχω κάνει εγώ τουλάχιστον) ο οποίος λόγο του υπερβολικά φθηνότερου κόστους εκτύπωσης θα βάλει τα λεφτά του μετά από 3-4 πακέτα χαρτί (~2000 εκτυπώσεις που θα βγάλει με το πρώτο toner = ~3 μαύρα μελανάκια inject που original έχουν >20€ το ένα).. ενδεικτικά έχω έναν HL-1110 (brother) και έχω δουλέψει παλαιότερα έναν Epson 6100L (αν θυμάμαι καλά)

 

 

Αυτό μόνο αν θες να εκτυπώνεις ποσότητες.. και οι 2 θα είναι στα ~100€ που ήθελες να δώσεις και θα κάνουν καλύτερη δουλειά από έναν των 100€ (που θα είναι inject φαντάζομαι ή θα πας στα ~150€ για laser)

 

 

EDIT: Λάθος, ο δικός μου είναι ο 4500 Officejet, όχι ο 4500 Envy  :rolleyes:

Έγινε επεξεργασία από Drtzekos
Link to comment
Share on other sites

Τον officejet θελω να αντικαταστησω χαχα :p . Δεν παιζει να παω παλι στον ιδιο θα δω κατι πιο καινουργιο. Μπορει να δω και για wi-fi γιατι δε θελω να τον βαλω κοντα στο pc. Παντως ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.