Jump to content



Προβλημα ποιοτητας youtube video σε linux (vmware)


Cipioner

Recommended Posts

Eχω καποιο προβλημα τωρα τελευταια, σε καποια λειτουργικα linux σε vmware (opensuse- elementary - fedora), παρ'οτι εχω εγκαταστησει κανονικα τον flashplayer, τα video στο youtube παιζουνε μονο σε μια αναλυση 360p.

Yπαρχει περιπτωση να ειναι λογω virtual, παρ'οτι σε αλλα λειτουργικα, παιζουνε κανονικα.

Link to comment
Share on other sites

Tελικα ηθελε το html5, μολις τον εγκατεστησα δουλευουνε ολα τα video full, αλλα αυτο δεν συμβαινει σε ολα τα λειτουργικα, στο debian η στο mageia σε virtual, λειτουργουνε κανονικα ολα τα video, χωρις να ειναι εγκατεστημενο το html5, δεν ξερω αν σε καποια (linux), εχει αλλαξει τακτικη ο mozilla, σε σχεση με τον flash.

Link to comment
Share on other sites

Tελικα ηθελε το html5, μολις τον εγκατεστησα δουλευουνε ολα τα video full. χωρις να ειναι εγκατεστημενο το html5

 

τι εννοείς ήθελε το html5; εγκατέστησες κάποιο πακέτο με τετοιο όνομα; (πρωτη φορα το ακουω).

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειχα το addons html5, μολις το περασα λειτουργησε κανονικα, οταν εννοω εγκατασταση, εννοω προσθεσα το συγκεκριμενο addons, πως αλλιως να το πω, εσυ δεν αναφερεις για το html5;

Ο firefox οταν τον πρωτοεγκαταστεις, δεν εχει το html5, στην συνεχεια εσυ τον περνας, αν θελεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

οταν εννοω εγκατασταση, εννοω προσθεσα το συγκεκριμενο addons, πως αλλιως να το πω

 

ετσι οπως το ειπες τωρα οκ, καταλαβα οτι μιλας για add-on, ενώ πριν νόμιζα ότι εκανες καποιο ξεχωριστό πακέτο (deb/rpm) εγκατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

φανταζομαι οτι οταν λειπει αυτο το add-on προσπαθει να χρησιμοποιήσει καποιο opensource υποκατάστατο του flashplayer, το οποίο πρώτο είναι άθλιο και δεύτερον μέσα σε virtual machine δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις hardware acceleration από την κάρτα γραφικών σου, αλλά software rendering. Μπορείς να ανοίξεις αν θες bugreport ή να γράψεις στην κοινότητα της διανομής που έχεις το πρόβλημα, και θα σε απαντήσουν εκεί σίγουρα για το τι συμβαίνει πιο συγκεκριμένα.

Link to comment
Share on other sites

δεύτερον μέσα σε virtual machine δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις hardware acceleration από την κάρτα γραφικών σου, αλλά software rendering.

Και το q4os που εχω αυτη την στιγμη dualboot και αυτο χρειαστηκε να περασω το html5 μαζι με το flash για να παιξει full hd video στο youtube, μονο με το flash επαιζε standard quality 360p.

Eχω την εντυπωση οτι ο firefox, σκοπευει να τελειωνει με τον flash :p τοσα προβληματα εχει δημιουργησει.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tελικα αιτια για ολη αυτη την κατασταση, ειναι η τελευταια εκδοση του firefox (40), το παρατηρησα σε ολα τα λειτουργικα που εγινε αναβαθμιση στην εκδοση 40 (σε virtual), κανενα video στο youtube, δεν επαιζε αναλυση πανω απο 360p, μολις περασα και σε αυτα το html5, το προβλημα λυθηκε.

Αρα  στην τελευταια εκδοση του firefox πρεπει να εχεις και το html5, μαζι με το flash, για να βλεπεις video σε full αναλυση.

Έγινε επεξεργασία από Cipioner
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.