Jump to content



ΒΟΗΘΕΙΑ........


chelsea

Recommended Posts

Χρονια πολλα σε ολους....

Εχω μια οθονη eizo l550 και δεν εχω καταφερει ακομα να την ρυθμισω σωστα....Μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις πρεπει να βαλω??Δοκιμασα και τα προγραμματα που βρηκε ο soki αλλα δεν.....Το bright regulator το εχετε ενεργοποιημενο????

Ευχαριστω πολυ οσους κανουν τον κοπο να απαντησουν......

Link to comment
Share on other sites

εχει αυτοματες ρυθμισεις αλλα δεν ειναι τα χρωματα οπως πρεπει νομιζω οτι μπορει να αποδοσει καλυτερα κυριως στον τομεα της ρυθμισης της φωτεινοτητας.Οταν εχω ενεργοποιημενο το brightregulator δηλαδη εναν αισθητηρα πανω στην οθονη η φωτεινοτητα ειναι εναν τονο μικροτερη απο αυτο που με βολευει.Ειδικα στις ταινιες.Οταν απενεργοποιω αυτο τοτε η φωτεινοτητα παει στο μεγιστο και τοτε ειναι πολυ φωτεινο το πανελ και δεν βολευει...

μηπως ειμαι λιγο περιεργος...???:help: :help: :help: ευχαριστω για το ενδιαφερον παντος

Link to comment
Share on other sites

Ψαξε...ειναι ο καλυτερος τροπος,δεν μπορω να σου πω και ακριβως γιατι δεν εχω και την οθονη μπροστα μου αλλα πιστευω οτι σιγουρα γινονται αρκετες ρυθμισεις@

Διαβασε το manual καλυτερα!!

Link to comment
Share on other sites

ααααααα τωρα που το σκεφτομαι μπορει να φταιει το οτι δεν εχω συνδεσει την οθονη με το dvi αλλα με το απλο αναλογικο καλωδιο που ειχε μεσα...anyway απο τις 7 του 2005 που θα ειμαι "κοντα" στην οθονη θα τα κοιταξω ολα αυτα.

Ευχαριστω και παλι και καλη χρονια...Θα κανει κανης πρωτοχρονια στο thelab??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.