Jump to content

9600ΧΤ.....λέει;;

pontium

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους και σε λίγο καλή χρονιά:) ,

Σκέφτομαι να αλλάξω την κάρτα γραφικών στο pc του πατέρα μου και να βάλω μια 9600ΧΤ για να γλιτώσω την μουρμούρα και να μπορώ να παίζω και κανα διπλό παιχνιδάκι στο δίκτυο μου(4 pcάκια).Είναι καλή;;Λέει τίποτα;;(Κατέχω στον server μια 9800pro)Δεν σκέφτομαι να πάω σε άλλη παρά μόνο σε αυτή ή να αφήσω την ίδια....ακούω ιδέες :flower: :flower: :flower:

Καλά 9800pro ξέρω τι λέει γιατί την έχω στον server....την 9600ΧΤ δεν την θέλω και για τρελά πράγματα αρκεί να παίξει καλά κανα παιχνιδάκι όπως το Battlefield Vietnam κτλ τέτοιων απαιτήσεων και το πολύ(το μόνο μεγάλο που μπορεί να βάλω) κανα Doom 3....

Πάρε την φθηνότερη που θα βρείς και ας μην είναι asus.Την πήρε ο ξάδερφος μου (3d club) και έχει μείνει ευχαριστημένος.Για αναλύσεις έως 1024x768 μια χαρά δουλεύει.Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι την έστειλε rma τάκα τάκα την 2ή μέρα.Η καινούργια παίζει μέχρι στιγμής

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.