pontium Posted December 31, 2004 #1 Share Posted December 31, 2004 Χρόνια πολλά σε όλους και σε λίγο καλή χρονιά , Σκέφτομαι να αλλάξω την κάρτα γραφικών στο pc του πατέρα μου και να βάλω μια 9600ΧΤ για να γλιτώσω την μουρμούρα και να μπορώ να παίζω και κανα διπλό παιχνιδάκι στο δίκτυο μου(4 pcάκια).Είναι καλή;;Λέει τίποτα;;(Κατέχω στον server μια 9800pro)Δεν σκέφτομαι να πάω σε άλλη παρά μόνο σε αυτή ή να αφήσω την ίδια....ακούω ιδέες :flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Posted January 2, 2005 Author #2 Share Posted January 2, 2005 Ακόμα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Posted January 2, 2005 #3 Share Posted January 2, 2005 H asus 9600ΧΤ που πήρε φίλος καινουργια δε μου γεμίζει το μάτι.Και πολλά γιαυτά που δίνει. Σίγουρα θα υπάρχει 9800προ σε καλύτερη τιμή ή 9600 προ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Posted January 2, 2005 Author #4 Share Posted January 2, 2005 Καλά 9800pro ξέρω τι λέει γιατί την έχω στον server....την 9600ΧΤ δεν την θέλω και για τρελά πράγματα αρκεί να παίξει καλά κανα παιχνιδάκι όπως το Battlefield Vietnam κτλ τέτοιων απαιτήσεων και το πολύ(το μόνο μεγάλο που μπορεί να βάλω) κανα Doom 3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted January 2, 2005 #5 Share Posted January 2, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10623για κοιτα το εαν σε ενδιαφερει μεταχειρισμενη 9800προ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Posted January 2, 2005 #6 Share Posted January 2, 2005 Πάρε την φθηνότερη που θα βρείς και ας μην είναι asus.Την πήρε ο ξάδερφος μου (3d club) και έχει μείνει ευχαριστημένος.Για αναλύσεις έως 1024x768 μια χαρά δουλεύει.Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι την έστειλε rma τάκα τάκα την 2ή μέρα.Η καινούργια παίζει μέχρι στιγμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.