Jump to content



H γνωμη σας γι αυτες τις θερμοκρασιες


ft3d1442169073

Recommended Posts

Εχω εναν P4 3ghz με μητρικη gigabyte GA-8IK1100 875P και την MSI 9700 256 RAM και tower Thermaltake Damier V5000x με τροφοδοτικο 400 w.Εχω ριξει ενα μεγαλο fan πανω στην μνημη και ποιανει και λιγο τον επεξεργαστη το οποιο φανταστειτε διπλασιο απο αυτα που εχει το tower.Tα αποτελεσματα ειναι αυτα που σας δειχνω στο screenshot.Σε normal κατασταση ειναι 45 βαθμους κελσιου.Ποσο πρεπει να ειναι το max θερμοκρασιας την οποια μπορει να ποιασει η cpu και να υπαρχει προβλημα;; Οι συγκεκριμενες θερμοκρασιες στα screenshot ειναι ικανοποιητικες;;; Εαν δεν φαινεται ειναι 62 C με ανοιχτο το dr divx και tv tuner.Επισης το εκανα το τεστακι με 2 dr divx και πηγε στους 63 C.Παρολα αυτα ομως δεν ανεβηκε παραπανω και στις 2 περιπτωσεις.Oι μετρησεις εγιναν με mother monitor 5.

post-328-1442173733,9639_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οι 62 C βγαινουν γιατι χρησιμοποιησα το 100% της επεξεργαστικης ισχυς.Το τεσταρα επισης με 2 dr divx και 1 tv tuner ταυτοχρονα και πηγε μεχρι 63 C.Σε ολες τις περιπτωσεις δεν πηγε παραπανω.Το θεμα ειναι οτι θελω να μαθω ποσους βαθμους θα πρεπει να ποιανει η cpu οταν χρησιμοποιει το 100 % απο την δικια σας εμπειρια σε P4 παντα. Δεν εχω προβληματα με reset τουλαχιστον με αυτην την μητρικη.

Link to comment
Share on other sites

ποσους βαθμους θα πρεπει να ποιανει η cpu οταν χρησιμοποιει το 100 %

Δεν υπάρχει πρέπει σε αυτές τι περιπτώσεις γιατί υπάρχουν οι αστάθμητοι παράγωντες, όπως η θερμοκρασία δωματίου αλλά και η θέση του υπολογιστή μέσα στο δωμάτιο. Το μόνο που "πρέπει" είναι να έχεις ένα σταθερό PC χωρίς reset ή άλλα προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.