Jump to content



ASUS 9600 XT/TVD και OVERDRIVE


Prokopas1442169067

Recommended Posts

Έχω την ASUS 9600 XT/TVD (πληροφορίες εδώ )

και ενώ έχω διαβάσει ότι η τεχνολογία OVERDRIVE υποστηρίζει 9600 & 9800 ούτε οι παλιοί catalyst αλλά ούτε και οι τελευταίοι με το control center εμφανίζουν τέτοια επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

cmavr8 έχω δοκιμάσει και τους τελευταίους Catalyst αλλά πάλι τπτ. Έχω καταλήξει μάλλον στο ότι στις υλοποιήσεις της Asus δεν εμφανίζεται η δυνατότητα του overdrive, μάλλον για να χρησιμοποιήσεις το smartdoctor (πρόγραμμα της Asus για να "ανεβάσεις" την κάρτα)

Link to comment
Share on other sites

αποσο ξερω αν περασεις τους drivers της asus δεν προκειτε να δεις ποτε overdrive!κατεβασε τους επισημους απο το site της ατι και ξαναδοκιμασε!ενας φιλος που εχει sapphire 9600χτ το βγαζει κανονικα!

Link to comment
Share on other sites

sorry κεγω που λογο πυρετου δεν βλεπω την τυφλα μου!δοκιμασε να περασεις drivers απο sapphire!ισως και να ποιασει!αλλα και παλι δεν ανεβαινει απο το προγραμμα της asus?

Link to comment
Share on other sites

Δεν τρέχει τπτ. Δεν νομίζω να γίνει τπτ με αυτούς της sapphire γιατί η επιλογή εμφανίζεται σε ΟΛΕΣ τις υλοποιήσεις εκτός της Asus.

Βασικά το πρόγραμμα της asus είναι λίγο "σπαστικό" και γι' αυτό πέρασα omega και πειράζω την κάρτα από εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.