Jump to content



nVIDIA Videocard Tweaker (nVHardPage) 2.1 b2


maddoctor

Recommended Posts

Βρήκα μία εφαρμογή που λέει ότι δουλειά της είναι να "πειράζει" τις κάρτες γραφικών της Nvidia.Σίγουρα κυκλοφορούνε πολλές τέτοιες εφαρμογές, αλλά παρόλα αυτά ήθελα να παραθέσω και αυτή.Μάλιστα δεν είναι από το επίσημο site της nvidia (λογικό άλλωστε νομίζω), οπότε την δοκιμάζετε με δικιά σας ευθύνη. Δουλεύει σε 9x/ME/2000/XP. Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε κρυμένα χαρακτηριστικά στο control panel, tweaking nVidia Direct3D και OpenGL settings και να κάνετε overclock την κάρτα γραφικών σας.Η εφαρμογή nVHardPage περιέχει ακόμα ένα έξυπνο wizard απόδοσης για ακόμα πιο εύκολο tweaking, Direct3D test utility και ένα απλό driver cleaner. Μπορείτε να την βρείτε εδώ : nVIDIA Videocard Tweaker (nVHardPage) 2.1 b2 ;)

(εάν την ξέρει κάποιος, ας μου πει και εμένα πριν την τρέξω σπίτι)

Link to comment
Share on other sites

εγω πλεον δεν τα κοιταω αυτα καθολου.με το τελευταιο riva tuner και τους 65.73 drivers εχω δει τρομερο αποτελεσμα στην καρτα.σαν τεστ ας πουμε για την λειτουργια της καρτας με τα διαφορα αυτα προγραμματα,εχω το f1 2002.σαν driving game οι διαφορες (καλες ή κακες) παρατηρουνται χαλαρα.πριν για παραδειγμα ειχα τους 53.03.σε 1152*864 με 2 antialiasing και γραφικα στο full,το παιχνιδι ετρεχε ψιλο κολλημενα.τωρα με riva + 65.73 και τις ιδιες ρυθμισεις παει σφαιρα...με το ιδιο o/c και τα δυο.συμπερασμα?και το νεο riva πολυ καλο αλλα και οι drivers αυτοι σκιζουν..

Link to comment
Share on other sites

Maddoctor, το χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μια χαρά δουλεύει...

Για oc μπορείς από αυτό είτε να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις τα coolbits οπότε ανεβάζεις τις συχνότητες από το menu της nvidia ή μέσα από την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Μπορείς να την "τρέξεις" άφοβα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.