Jump to content



Αγορα TFT απο το εξωτερικο.......ΚΑΙ μετα ΤΙ?


greekfragma

Recommended Posts

καλημεριζω........

αυτες τις μερες ετυχε να τσεκαρω καποια λινκς απο γερμανικα καταστηματα που εμπορευονται προιοντα για PC.........

ειδα λοιπον οτι οι τιμες στις οθονες ειναι εξαιρετικες σε σχεση με Ελλαδα.......μιλαμε για διαφορες της ταξης των 200-250ευρω στα ακριβα μοντελα......

για παραδειγμα μια Samsung τελευταιο μοντελο 470e τελικη τιμη+15-20ευρω μεταφορικα η οποια στην Ελλαδαρα μας δεν θα ερθει κατω απο 650ευρω μιας και το αμεσως προηγουμενο μοντελο ειναι στα 580ευρω αυτην την στιγμη.......

μιλαμε για διαφορες των 200ευρω(πολυ σημαντικο ποσο κατα την γνωμη μου).

αξιζει η αγορα απο αυτα τα μαγαζια

ο μονος ενδοιασμος εγκειται στο κατα ποσο θα ταλαιπωρηθει ο αγοραστης απο ελλαδα σε περιπτωση που χαλασει και χρειαστει να γινει αντικατασταση..........

γνωριζει καποιος εαν συνεργαζονται και υποστηριζουν με πληρες σερβις οι εδω αντιπροσωπειες εαν το αντικειμενο ειναι αγορασμενο απο το εξωτερικο(αναφερομαι μονο για ευρωπη)

πιστευω οτι ειναι ενα θεμα που ενδιαφερει αρκετους εδω μεσα και καλο θα ηταν να εχουμε οσο το δυνατον περισσοτερες απαντησεις απο τους ''ειδικους'' στον τομεα αυτο.

ευχαριστω προκαταβολικα

Link to comment
Share on other sites

Χωρις να ειμαι σιγουρος, θα σου προτεινα το προφανες.

Να στειλεις ενα e-mail τοσο στο καταστημα αγορας οσο και στον κατασκευαστη, στο οποιο να ρωτας τι ακριβως συμβαινει σε αυτη την περιπτωση.

Αν τα mail τους ειναι <<θετικα>> φροντισε να τα κρατησεις και καλες αγορες...

Υ.Γ.Σε περιπτωση που σου τα μασανε καταλαβαινεις οτι το ρισκο ειναι δικο σου (αν και για μιας τετοιας ταξης διαφορα νομιζω οτι ισως αξιζει να το παρεις)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.