Jump to content



ΙΟΣ κ νεκρό pc


Morph1442169076

Recommended Posts

Πριν αρκετό καιρό, μια φίλη μου τηλ/νησε και μου ζητούσε βοήθεια γιατί το pc της κόλησε ιό. είχε εκεί κάποιον που ήξερε, δήθεν. Τελικά δεν έκαναν τίποτα με τον ιό. Εχθές μου είπε οτι το pc δεν ανοίγει πλέον καθόλου. οχι δεν κάνει Boot αλλά είναι σαν να μην είναι καθόλου στη πρίζα. Μπορεί ο ιός να έκανε τέτοια ζημιά ώστε να μη παίρνει μπροστά το pc?

Link to comment
Share on other sites

δυο pc που δουλευαν μια χαρα καποια στιγμη αποφασισαν οτι δε θελουν πια να παρουν ρευμα... ο ενας εκ των δυο εβαλε μετα σταθεροποιητη τασης κι αποτι λεει δουλευει συνεχεια.... Και τα δυο στα καλα καθουμενα παρεδωσαν πνευμα... ξερω και γω; (Οχι τιποτα αλλο το ενα τροφοδοτικο το ειχα βαλει εγω κι ηταν και καλο, δεν ηταν της οκας και τσατιστηκα...)

Link to comment
Share on other sites

μπορει να ειναι και ιος... μην ξεχναμε πριν μερικα χρονια ειχαμε τον milissa που κατεστρεφε το bios... οποτε ολα ειναι δυνατα, αν και δεν εχει ακουστει κατι για καπιο τοσο σοβαρο ιο τελευταια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.