Jump to content



viesonic καινουρια κ καμμενο pixel


lukilukg4

Recommended Posts

O lefterhs εχει δικιο...μονο η lg εχει τετοια εγγυηση...

Δεν νομιζω να στην αλλαξουν...αλλα δοκιμασε...δεν χανεις τπτ...

Ε! και αν δεν στην αλλαξουν...καψτην....και θα στην αλλαξουν;)

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι εντελώς καινούργια, πήγαινε από εκεί που την πήρες, κάνε λίγο σαματά και θα σου την αλλάξουν. Απαίτησε την άλλη να σου την ανοίξουν και να σου την δοκιμάσουν.

Και σαματά να κάνει δεν πρόκειται να καταφερει τίποτα. Πρέπει να είναι πολύ κολλητός του ο μαγαζάτορας ή να είναι πολύ καλός πελάτης για να στείλουν αυτοί την οθόνη για επισκευή μήπως και αλλαχθεί.

Όταν ένας φίλος μου πήρε TFT οθόνη πήγε σε μαγαζί και όταν ζήτησε να του ανοίξουν το monitor και να το δοκιμάσουν η απάντηση ήταν η εξής:

"Αν δεν ανοίξει παίρνετε άλλο. Αν ανοίξει και έχει 6 και κάτω καμμένα pixel την παίρνετε σπίτι σας."

Οπότε και ζήτησε και πήρε την TFT της βιτρίνας η οποία φυσικά και δεν είχε καμμένα Pixels.

Πάντως lukilukg4 καλή τύχη... αλλά φταίες και εσύ. Πάρε LG να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....Για να μάθουν και οι υπόλοιποι ότι έχεις απαιτήσεις για τα λεφτά που δίνεις.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς και εγώ κάτι τέτοιο ξέρω (3 pixel και πάνω).

Σε τέτοιες περιπτώσεις (ακόμα και σε αγορά φορητού) καλό είναι να το ελέγχεις εκείνη τη στιγμή γιατί μετά .... τρέχεις και δε φθάνεις.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν θα σου πω κ εγώ τι έπαθα. Είχα παρει μια hitachi 19" 721 Flat απο infoshop θεσσ. Μόλις μου την έφεραν παρατηρησα οτι κατι δεν πηγαινε καλα(τρεμοεπαιζε).Μιλησα με infoshop κ μου ειπαν στειλε την πίσω σε εμας . Ετσι κ εγινε αυτοι την πηραν κ την πηγαν κουεστ στην μακεδονια. για να μην τα πολυλεω μου την εφεραν πισω πάλι με το τρεμουλο κ με 1 ή 2 κόκους καμμενους. Εκεί τρελάθηκα. Πηρα κουεστ αλλα δεν κατάφερα τπτ. κ Μετα φουλ επίθεση στο infoshop . Ύστερα από 2 ή 3 βδομάδες τελικά μου την άλλαξαν. Οπότε μην συγχωρείς τπτ κ όρμα.Η εγγύηση που είχα ήταν on site.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.