Jump to content



Aγορα ΤFT 17" μεχρι 500 ευρω;;


Intensor

Recommended Posts

Γεια σε ολους.Ενδιαφερομαι για αγορα οθονης ΤFT 17" αλλα επειδη ειμαι ψιλοασχετος με το θεμα θα ηθελα την συμβουλη σας.Διαβασα ολα τα thread που εχουν ανοιχτει αλλα υπαρχει ο περιορισμος,για καποιο λογο που δεν μπορω να εξηγησω,οτι δεν μπορω να αγορασω LG οθονη.Oποιαδηποτε αλλη μαρκα στα 500 ευρω.Θα παω την δευτερα να την αγορασω και η αγορα θα καθοριστει κυριως απο τις προτασεις σας.Επισης θα χρησιμοποιηθει αρκετα για gaming.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Δυστηχως οπως σας ειπα δεν μπορω να παρω LG.Αν μπορουσα να παρω θα ηταν η πρωτη επιλογη μου.Vax σ'ευχαριστω για την απαντηση σε οτι αφορα την βαση και εγω ετσι πιστευω..Οσο για την εξτρα βαση και 100 ευρω συν.. :018: .Τελικα δεν πηγα σημερα θα παω μαλλον αυριο.Θα κοιταξω αυτες που προτεινατε παντως αν εχετε να προτεινετε και καποιες αλλες θα το εκτιμουσα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.