Jump to content



Ερώτηση για πανελάκι !!!


Bigfoot

Recommended Posts

Hi καταρχήν.... Λοιπόν, πριν λίγο καιρό πήρα ένα κουτί της ThermalTake, το Tsunami και το τροφοδοτικό της ThermalTake με το πανελάκι που δείχνει τα Volts!!! Λοιπόν θα ήθελα να πάρω ένα panel το οποίο θα ελέγχω θερμοκρασίες καθώς και fan speed !!! Έχω δεί από CoolMaster το AeroGate III (χαμηλή τιμή) και από ThermalTake το Hardcano 12!!! Νομίζω ότι με το Hardcano δεν θα υπάρχει πρόβλημα να ελέγχω τους ανεμιστήρες, αλλά δεν ξέρω με το Aerogate να έχει τέτοια συμβατότητα!!! Πιστεύω να καταλαβαίνετε γιατί τα ανεμιστήρια του Tsunami δεν μπορώ να τα ελέγξω με το panel του τροφοδοτικού που έχει 2 μ.....κίες για fan speed !!!

Link to comment
Share on other sites

καταρχην καλοστον!(μην γραφεις greeklish γιατι κανουν παραπονα)!θεμα ασυμβατοτητας δεν υπαρχει!και τα δυο μπενουν γαντι στο case σου!εγω απο προσωπικη αποψη και μονο σου λεω να παρεις το cooler-master!

Link to comment
Share on other sites

Εγω που εχω Tsunami και Hardcano 12 θα σου ελεγα να το παρεις με κλειστα τα ματια εκτος αν θες να περιμενεις το 13.Αποψη για καποιο αλλο εκτος απο οτι διαβαζω δεν εχω.

Ο ανεμιστηρας του window στο Tsunami δεν ελεγχεται.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.