Jump to content



WinTV PCI Hauppauge problem


PGM

Recommended Posts

Εχω την συγκεκριμενη καρτα αλλα η ατιμη αρνειται να παιξει.....Για την ακριβεια οταν δοκιμαζω να ανοιξω το προγραμμα της Wintv2000 κολλαει το μηχανημα με αποτελεσμα να θελει manual reboot.

Εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις ati drivers, nforce drivers αλλα το προβλημα δεν λυνεται....Εχει σταλει και e-mail στην εταιρεια αλλα ακομα περιμενω απαντηση :(:(.......

Εχει κανενας αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα ? Καπου διαβασα σε μια σελισα μετα απο ψαξιμο οτι πρεπει να αλλαξεις κατι στην registry για να παιξει το Wintv2000....δυστυχως ομως δεν εδινε πληροφοριες.....Κοιταξα και στο FAQ της Ηauppauge αλλα τζιφος!!!!! Ξεχασα να αναφερω οτι το λειτουργικο ειναι Windows XP .....

Ριξτε καμμια ιδεα-προταση!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Φιλε PGM, ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. Κατεβασα απο το site της hauppauge το wintv2000 και τους σωστους drivers και λειτουργησε κανονικα.

αυτο το εκανα σε δυο διαφορετικα pc. συμφωνα με τον κατασκευαστη πρεπει να εγκατασταθει πρωτα το wintv2000 και μετα οι drivers. Τελος, εγκατεστησα και τους drivers για το remote control και ολα ΟΚ.

αν η καρτα σου "φοραει" το 878 καθαρισε τη registry με αυτο http://hauppauge.lightpath.net/software/utils/hcwclear.exe, κανε εγκατασταση αυτο http://hauppauge.lightpath.net/software/wintv2000/wintv2k44_22107.exe και μετα αυτο http://www.hauppauge.com/pages/support/WDM3.45_22286.exe .

Αν η καρτα σου "φοραει" το 881 βρες τα αντιστοιχα απο εδω http://www.hauppauge.com/pages/support/support_pci_881.html

ελπιζω να το καταφερεις

αν καπου κανω λαθος, παρακαλω να με διορθωσετε

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.