Jump to content



Πρόβλημα με το pc μου


chrismasgr

Recommended Posts

Θέλω τα φώτα σας για ένα ή περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζω στο pc μου. Συγκεκριμένα έχω ένα pentium 1.8 με vga gf 2 ti 2 hd wd ο ένας 40 GB και 80 GB windows xp pro. Τα προβλήματα που εντιμετοπίζω είναι :1) μου παγώνει στα καλά καθούμενα το pc μου εκεί που δουλεύω το pc μου "κοκαλώνει". 2) Ξαφνικά και ενώ δουλεύω μπορεί η οθόνη να σβήσει και να ξανα επανέλθει και αυτό μπορεί να γίνεται συνέχεια. Σ'αυτό νόμιζα ότι ήτανε πρόβλημα οι drivers τους άλλαξα και κάνει το ίδιο. 3) Αφορά πάλι την εικόνα.Ορισμένες φορές τα windows xp "φορτώνεται" με αλοίωση των χρωμμάτων και με κάθετες γραμμές.Λέτε να φταίει η vga; Τέλος ο ένας σκληρός έχει bad cluster ο σκληρός δεν είναι ο c. Δεν ξέρω εάν έχει καμιά σχέση αλλά τι είναι τα bad cluster ;Πρέπει να αλλάξω σκληρό; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

Link to comment
Share on other sites

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ,βασικά όπως αναφερεις έτσι γενικά τα προβλήματα δεν μπορω να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη λύση.Τα συμπτώματα μοιάζουν να είναι προβλημα με την κάρτα γραφικών (δοκιμασε εγκατασταση και απεγκασταση των drivers) αλλα μπορει να έιναι και ότι δήποτε (

ιος,λάθη στην registry...). Για σιγουρια και για να μην σπάς και πολυ το κεφάλι σου πάτα του ένα format και βάλε τα windows apo απο την αρχη...το bad cluster δεν ειναι και καποιο σοβαρο προβλημα μην σε ανησυχει.το checkdisk των windows μπορουν να τα διορθόσοουν και αν όχι τα αγνουν...don't worry.αντε και καλες γιορτες!!! :043:

Link to comment
Share on other sites

Οπως τα λες καποιο προβλημα εχει πιθανοτατα η vga αλλα μπορει να ειναι μητρικη/PSU.O δισκος που εχει bad cluster δεν ειναι και οτι καλυτερο,οτι σημαντικο εχεις σε αυτον καντα ενα backup γιατι μπορει να τα φτυσει εγω προσωπικα δισκο με bad cluster δεν θα χρησιμοποιουσα καθως ειναι μια ενδειξη οτι πεθαινει......

Μπορει να φταιει αυτος ο σκληρος κι ολας που σου κολαει τωρα που το σκεφτομαι.......

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ απλά εσείς το επιβεβαιώσατε .Γ'αυτό πριν και format έκανα και drivers άλαξα . Δεν είδα κάποια καλιτέρευση.Έτσι και εγώ θα στείλω τον δίσκο για αλλαγή είναι σε εγγύηση και αγόρασα μια κάρτα vga.Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο οι μνήμες. Έχω 2 χ 256 = 512. Πριν δεν είχα πρόβλημα .Τώρα όσο πάει και χειροτερεύει.Κάτι που ξέχασα είναι ότι μου κάνει συχνά επανακινήσεις είτε δουλεύοντας είτε όχι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.