Jump to content



WAN niniport driver&internet


Roulis

Recommended Posts

Mετα απο αλλαγη καρτας γραφικων απο GF2MX σε 4200ti στο Device manager μια Προβληματικη συσκευη στα Νetwork adapters με τιτλο wan miniport! Απο τοτε που εμφανιστηκε αυτο το πραγμα δεν μπορω να συνδεθω στο nternet (ποσταρω απο αλλο Pc). Moυ βγαζει Error 6 "the handle is invalid"

To wan miniport δεν εχει οδηγους και ουτε unistall γινεται ουτε me disable δουλευει. Δοκιμασα να αλλαξω παλι vga και να αλλαξω θυρα για το pci modem αλλα τιποτα. το συστημα ειναι

amd athlon 1.0Ghz 348sdram Qdi kt133 porlink 4200ti zoom v.92 WinXPSP2

to mobo δεν εχει καρτα δικυου.

Τι να κανω εκτος απο το να το σπασω!!!! :115:

Link to comment
Share on other sites

Ορισα το wan miniport ως Mac Bridge. Δεν το βγαζει ως προβληματικη συσκευη πια αλλα στο intrnet παλι δεν μπορω να μπω. Τη μια "error 6 the handle is invalid" και την αλλη "all devices connected"

uninstall και ιnstall modem ξανα αλλα τιποτα. Καμμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Ψάξε στη Via arena για παλιούς drivers για το miniport. Παλιά που είχα μητρική με KT133 τους είχα χρησιμοποιήσει και με είχαν σώσει. Δεν ξέρω όμως αν δουλεύουν εντάξει με XP SP2.

κανα link γιατι δεν βρισκω ακρη?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.