Jump to content



Πρόβλημμα με Terratec


morph

Recommended Posts

Από τότε που έστησα το PC1 έχω αυτό το πρόβλημμα και δεν έχω μπορέσει να βρω λύση.

Έχω την κάρτα ήχου Terratec DMX6fire 24/96. Όταν καταστήσω το control panel της κάρτας (που χρειάζεται για να ρυθμίζω το ASIO driver) όταν αλλάζω το master volume από το πληκτρολόγιο κολλάει και παρά του ότι ανεβοκατεβαίνει το slider, δεν αλλάζει η ένταση. Επίσης πάντα το κάνει αυτό όταν επανέρχεται από hibernation αλλά και από κανονικό Boot το κάνει αρκετές φορές. Αν δεν το κάνει από την αρχή, θα προκύψει κάποια στιγμή στη διάρκεια της χρήσης.

Αλλο σημαντικό πρόβλημα είναι με το cubase SX (version 2.0). Οταν επιλέγω το ASIO driver της κάρτας ήχου (απαραίτητο για να παίξουν σωστά τα VSTi plugins) δεν παίζει καθόλου το General Midi. Παίζει μόνο VSTi. Οταν επιλέγω το DX asio driver παίζουν κανονικά και τα 2 αλλά τα VST έχουν μεγάλο latencey (δηλ. παίζεις μια νότα τώρα και ακούγεται μετά από λίγο)

Σε e-mail που έστειλα στην εταιρεία παλαιότερα δεν μπόρεσαν να λύσουν το πρόβλημα (όχι ότι ασχολήθηκαν δηλ. Απλώς είπαν να απευθυνθώ σε αυτόν που το αγόρασα). Από το Νοέμβριο που τους ξανά έστειλα δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Αν μπορείτε να βοηθήσετε...

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν έχεις κατεβάσει τους τελευταίους οδηγούς και control, που νομίζω είναι καλύτεροι.

Είχα πρόβλημα με latency σε αναπαραγωγή DVD μέσω ενισχυτή, και διαπίστωσα ότι ήταν επιλεκτική στους οδηγούς. Όταν έβγαζα το asus και δανειζόμουν ένα teac έπαιζε μια χαρά. Έφτιαχνε επίσης όταν του άλλαζα θέση αφέντη - σκλάβου.

Link to comment
Share on other sites

Εχω τους τελευταίους οδηγούς αλλά είναι ακόμη πιο προβλημματικοί από αυτούς του CD. Δοκίμασα τους οδηγούς κ control pannel του CD, τους τελευταίους οδηγούς και control panel (εδώ δεν δουλεύει h ρύθμηση για το digital in) και, η πιό καλή, αν μπορούμε να το πούμε, τελευταίους οδηγούς και control panel αυτό που είναι στο cd.

Ολες οι επιλογές βγάζουν το ίδιο πρόβλημμα. Η τελευταία έκδοση του control pannel (η οποία είναι εδώ και καιρό η ίδια) δημιουργέι τα περισσότερα προβλήμματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.