Jump to content



Βοήθεια για επιλογή εκτυπωτή!!!


fonzi

Recommended Posts

Aύριο παραγγέλνω και εκτυπωτή... Χρήση όπως όλοι μας και θέλω να μην περάσω τα 250 ευρώ.

Απορίες: Οι κανον έχουν χωρισό μελάνι από κεφαλή. Άρα δεν βρωμίζουν οι κεφαλές ανεπανόρθωτα μετά από κάποιο καιρό??? Αλλιώς μου αρέσει ο ip 4000. Toν έχει κάποιος να πει γνώμη;

Απο HP αξίζει να πάρει κάποιος deskjet ή πρέπει να πάω σε photosmart?

Έχω ακούσει καλά λόγια για τον 5652. Παίρνει όμως τα παλιά μελάνια. Θα χάνει έναντι των καινούριων?

Προτείνετε ένα καλό HP που να μην είναι > 250 ευρώ please!

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να σου πώ απόλυτα τι να πάρεις αλλά πρόσφατα πήρα τον iP4000 και δεν με ενθουσίασε... διάβασε και τα άλλα Posts σχετικά με canon iP4000.

Με βεβαιότητα όμως μπορώ να πώ ότι ο HP σειράς Photosmart έχει απίστευτη ποιότητα, από την άλλη δεν ξέρω από οικονομία τι λέει!

Αλλά η λογική είναι πώς ότι φένεται ποιοτικό(εκτυπωτικά) συνήθως έχει και μεγαλύτερη κατανάλωση μελάνης!

Επίσης ο HP 1000/1100 αν και παλιό μοντέλο έχει τέλεια ποιότητα(ίσως ανώτερη από iP4000) και είναι πολύ πιο αθόρυβος από τον iP4000!

Οι άνω απόψεις σχηματίστηκαν από προσωπική εμπειρία(έχω iP4000 και έχω δεί και εκτυπώσεις αντίστοιχα στον HP1000) και δεν είναι λόγια του "αέρα".!

Άρα όπως λένε και στα μαθηματικά... αν έχουμε ποιότητα iP4000 VS HP1000 τότε το score είναι: 0-1.

Στο θέμα της μελάνης(οικονομία) δεν έχω βγάλει ακόμα συμπεράσματα αλλά με απλή λογική μπορεί... ο 4000 να είναι πιο οικονομικός αφού και οι εκτυπώσεις του είναι κατώτερες!!!

Για να είμαι αντικειμενικός πρέπει να πώ ότι οι εκτυπώσεις από canon iP4000 δεν είναι ιδιέταιρα απογοητευτικές απλά αν τις συγκρίνουμε(όπως έγραψα) καταλαβαίνεις την διαφορά!

Αυτά τα ολίγα από εμένα!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω άμεσα για κάνον αλλά σταθερή κεφαλή έχουν και οι έπσον.Οπότε φαντάζομαι ότι θα ισχύει κάτι ανάλογο των κάτωθι.

Οι έπσον κάνουν αρκετά καθαρίσματα από μόνοι τους στις κεφαλές. Χρησιμοποιώ έναν 750 φώτο δεύτερο χέρι αγορασμένο το 2000. !!!

Αλλά και να μπουκώσει η κεφαλή υπάρχει τρόπος.Κάποια στιγμή που νόμισα ότι αυτή έφταιγε για ένα μου πρόβλημα βρήκα μετά από ψάξιμο τρόπο καθαρισμού των ακροφυσίων.Δεν είναι τίποτα τρομερό απλά λίγη προσπάθεια και τα ακροφύσια καθαρίζουν τέλεια.Αλλά και πάλι σου λέω ότι λόγω των συχνών καθαρισμών δεν πρόκειται να σου συμβεί τίποτα ανάλογο.

Εγώ προσωπικά πρτιμώ την κεφαλή σταθερή γιατί έτσι τα αναλώσιμα είναι οικονομικότερα-τουλάχιστον τα συμβατά που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι έχοντας αγοράσει τον κάνον 4000 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ιδιαίτερα στις φωτογραφικές εκτυπώσης με το κατάλληλο χαρτί εννοείται.Τώρα από άποψης οικονομίας θεωρείται οικονομικός αλλά δεν έχω προλάβει να βγάλω συμπέρασμα..

Σημειώνω ότι τις επιδόσεις του κάνον δεν τις συγκρίνω με τις επιδόσης κάποιου άλλου εκτυπωτή γιατί δεν έχω πρόσβαση σε κάποιον άλλο, αλλά μεταφέρω απλώς τις εντυπώσεις μου από αυτά που βλέπω και τα οποία μου αρέσουν.!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.