Jump to content



Μάλλον έχω πρόβλημα με μια 6600GT PCI-E


albatron86

Recommended Posts

:041: Στο clock frequency settings της nVIDIA μου δίχνει οτι το Memory clock είναι 1.00 GHz αυτό ειναι σωστό άλλα στο Core clock μου δίχνει 300 MHz

ενώ νομίζω ότι η 6600 GT PCI-E της albatron είναι 500 MHz το έχω δεί και στο site της albatron που λέει Engine Clock 500MHz αλλά καί στο site στο πλαίσιο το λέει. Απο εκεί την πείρα κιόλας. Ξέρει κανένας τί μπορεί να φτέει??

Όσι έχεται 6600GT μπορείτε να μου πείτε πόσο είναι το Core Clock το δικό σας?

Link to comment
Share on other sites

τελικά είδα ότι ειναί στα 2D άλλα γιατί στην επιλογή <<No overclocking>> είναι τα 2D

και δέν είναι τα 3D?

Οταν εισαι σε περιβαλλον windows η καρτα χρησιμοποιει τα 2d clocks.

Μολις μπεις σε 3d εφαρμογη, αλλαζουν τα ρολογια σε 500/1000...

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που λεει ο Saxon πρεπει να ειναι. Το έχουν και πιο παλιες καρτες απο τη Gforce 4 και μετα μου φαινεται οποτε οταν κανεις overclock να προσεχεις να ειναι στην επιλογη 3d που στην ουσια αυτη σε ενδιαφερει.

Link to comment
Share on other sites

Ευχάριστω παιδιά! άντε γιατί είχα τρομάξει να ρωτίσω και κάτι ακόμα όταν κάνω overclock θα το κάνω στα 3D εντάξει. αλλά μετά την επιλογή που να τη βάλω στα 2D ή στα 3D? γιατί αμα ειναί στο manual θα αλλάζει απο μόνητης απο 2D σε 3D? και κάτι ακόμα κάνει αρκετό θόριβο όχι παρα πολύ άλλα ακούγεται αρκετά για να σου πέρνει τα αυτιά και ενώ ειναι και στα windows αυτό ειναι λογικό?

Link to comment
Share on other sites

H albatron ειναι οντως θορυβωδης... Οσο για το πρωτο σχετικα με τα 2d & 3d οπου και να το αφησεις ,η καρτα θα επιλεγει μονη της αναλογα με την εφαρμογη τα ρολογια της...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.