Jump to content



To plextor 716a δε μου διαβαζει κανενα dvd-r!


Braveheart1980

Recommended Posts

Αν ειναι δυνατον!

Μολις διαπιστωσα οτι το 716α μου δε διαβαζει τα αδεια dvd-r ανεξαρτητως μαρκας ( ουτε τα taiyo ! ) . Ουτε μου τα γραμμενα dvd-r μου διαβαζει ( ουτε τα taiyo!)

Δοκιμασα το καινουργιο 1.04 firmware αλλα τζιφος , τιποτα

Τι κανω?

Το εχω αγορασει απο Cosmodata. Να το παω Δευτερα/Τριτη σε αυτον ή στην Disk Impex? Ενδιαφερομαι για αμεση αντικατασταση.

ΥΓ με τα +R δεν εχω κανενα προβλημα

Link to comment
Share on other sites

Πήγαινε στο link που σου έδωσα. Θα έρθουν σπίτι σου, θα σου πάρουν το χαλασμένο και σε λίγες μέρες θα σου φέρουν το καινούριο. :)

Μακαρι! :110:

Αντε γιατι πολυ γκαντεμης ειμαι με τα dvd recorder ! ( μεγαλη ιστορια η ταλαιπωρια μου με το LG GSA-4082B 2η φορα για service και μαλιστα παλι μεγαλη καθυστερηση (25 μερες + ) . Συν τοις αλλοις μου ζητανε και 6 ευρω για το καινουργιο μοντελο. Δε δινω τιποτα , θα παρω το ΙΝΚΑ την Τριτη να πεσει ξεχεσ*μο ! :076: :076: :013: :093: )

Link to comment
Share on other sites

Ε πες την ιστορία κι εσύ να μαθαίνουμε κι εμείς...

Οπότε κοσμοντάτα πάμε για πλέξτορ και LG οθόνες έτσι?

lol :110:

Για οποιοδήποτε προϊόν μας δίνει εγγύηση η επίσημη αντιπροσωπεία και όχι το κατάστημα. :044: :044: :044:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον η πληρης - ιστορια ταλαιπωρια μου εχει ως εξης

Αγορασα που λετε τον Απριλη του 2004 το LG-GSA4082B απο το μαγαζι PC STORE ( www.pc-store.gr ) . Κατα τον Σεπτεμβρη τιναζει τα πεταλα εντελως ξαφνικα (ουτε εγραφε ουτε διαβαζε ! ) οποτε το παω στο κατστημα αγορας του. Εκει μου λενε οκ σε κανα 4αρι - 5αρι μερες θα το εχεις. Περνα η πρωτη βδομαδα τιποτα , η δευτερη τιποτα. Κατα τη διαρκεια αυτων των βδομαδων επικοινωνω 2 φορες τη βδομαδα τουλαχιστον με pc store παιρνωντας καθε φορα αρνητικη απαντηση για το lg . Στις αρχες της τριτης βδομαδας παιρνω τρελλες αναποδες και παιρνω προσωπικα εγω την LG και του ξεχ*ζω πατοκορφα και σε email και τηέφωνικα . Τελικα με εξυπηρετει ενας κ.Δελλης ( εχω και το τηλ του για οποιον ενδιαφερεται ) και παιρνω το LG μετα απο 27 μερες ! Επιτελους λεω , τα βασανα μου τελειωσαν. Αμ δε!

Τελη Δεκεμβρη παρατηρησα οτι το Nero μου εβγαζε μηνυμα οτι εγραφε τα -r σε 8x αλλα τελικα ο συνολικος χρονος ηταν 14 λεπτα και κατι ψιλα. Δηλαδη τα εγραφε σε 4x! Κατι που το επιβεβαιωσα και με το k3b . Φτου σου , το φελεκι μου κτλ , λεω δε παει αλλο αυτη η κατασταση λεω παω να παρω αλλο. Και παιρνω στις 27/12/2004 το plextor 716a απο Cosmodata. Το LG ελεω γιορτων το πηγαινω στο pc store στις 14/1/2005 οπου και πληροφορουμαι οτι πλεον το εν λογω καταστημα δε φερνει πλεον LG λογω της αναξιοπιστιας τους. Επειτα απο καμμια 10αραι μερες μου λενε οτι επειδη δεν υπαρχει το εν λογω μοντελο ή θα μου κοψουν πιστωτικο ( πραγμα εντελως παρανομο ως γνωστον ) ή θα μου το αντικαταστησουν με το επομενο μοντελο και ακουσον - ακουσον μου ζητανε και 6 ευρω απο επανω για την αλλαγη ! Εκει μου γυρισε το ματι.............. Παιρνω κατα τα γνωστα για πολλοστη φορα τον κ.Δελλη την προηγουμενη Τριτη του λεω το και το και ( δηλαδη οτι ειναι ευθυνη της εταιριας αφου ειναι μεσα στην εγγυηση να μου αντικαταστησουν χωρις να δωσω εγω δεκαρα τσακιστη ( δε φτανει αραγε η ταλαιπωρια μου?) κτλ. Μου λεει οτι μπλεκει στην ολη υποθεση και η Oktabit και πρεπει να επικοινωνησει για να τωτησει για τα 6 ευρω. Του δινω το κινητο μου για να με ενημερωσει. Τριτη δε με παιρνει τηλ. Τεταρτη τον παιρνω , τον ρωταω τι γινεται και μου λεει οτι δε με ξεχασε απλα δε του εχει απαντησει η Oktabit . Κανενα νεο την Τεταρτη. Κανενα νεο την Πεμπτη. Τον ξαναπερνω την Παρασκευη μου λεει παλι κανενα νεοτερο και οτι θα με ειδοποιησει. Κανενα νεο ουτε την Παρασκευη. Ε και χθες διαπιστωνω οτι το plextor μου δεν γραφει ουτε διαβαζει καν τα -r (!!!!). Ημαρτον , ποιος μου εκανε ποδαρικο ο Μητσοτακης? Τουλαχιστον ελπιζω με το plextor να ξεμπερδεψω γρηγορα και απλα. Οσο για το LG ελεω εξεταστικης (γραφω αυριο) θα παρω την Τριτη το ΙΝΚΑ μη σας πω οτι θα περασω και απο εκει και θα κανω καταγγελια για το ολο μπαχαλο (μη το πω αλλιως....) και πλεον δε θελω ουτε το επομενο μοντελο ουτε τιποτα. ΑΠΑΙΤΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Εχω το δικαιωμα και θα το κανω. Δεν ξαναεμπιστευομαι LG για dvd recorder. Τελος θα ηθελα να προσθεσω το γεγονος οτι ουτε το μαγαζι pc store δειχνει να βοηθαει καθολου την ολη κατασταση ( ουτε φαινεται να πιεζει καμμια LG ). Κριμα και εχω παρει πολλα πραγματα απο το εν λογω μαγαζι (συμπεριλαμβανομενης και της οθονης μου (LG 1915S) ). Δεν αντεχω αλλο ουτε εχω υποχρεωση να ταλαιπωρουμε περαιτερω στο μπαχαλο pc store - oktabit - lg hellas κτλ κτλ. Τα λεφτα μου πισω και τους ξεχνω ΟΛΟΥΣ αυτους. Τελεια και παυλα.

Link to comment
Share on other sites

Διαβαστε και αυτο

"

*

Να γνωρίζουν ότι την ευθύνη απέναντί τους για οτιδήποτε συμβεί την έχει το κατάστημα απ' όπου αγόρασαν τη συσκευή και όχι το σέρβις ή η αντιπροσωπεία.

"

απο εδω http://62.192.64.71/default.asp?cid=26&sid=94&id=228&trd=1&fld=0

Διαβαστε και αυτο

"

Στην πραγματικότητα, πολλοί αγοραστές συμφωνούν με τις προτάσεις του καταστήματος για μια δωρεάν επισκευή ή για ένα πιστωτικό σημείωμα. Δεν είστε υποχρεωμένοι να το αποδεχτείτε

"

απο εδω

http://62.192.64.71/default.asp?cid=26&sid=94&id=209&trd=1&fld=0

Mολις εστειλα και email στο pc store οπου και ζητω πλεον πληρη αποζημειωση μου ή κανω εγγραφη καταγγελια στο ΙΝΚΑ για την ολη κατασταση.

Link to comment
Share on other sites

Τελικα σημερα παρελαβα το καινουργιο lg μου (4163b) απο το καταστημα . Χωρις να πληρωσω τιποτα βεβαια. Αποδειξη δεν μου δωσανε δυστυχως , αλλα απ'οτι με ενημερωσανε αυτο θα γινει συντομα. Ετσι ελπιζω. Αντε να κλεισει μια και καλη η πληγη με τη LG !!!

Link to comment
Share on other sites

Ηρθαν τη Δευτερα και το πηραν απο το σπιτι μου με κουριερ (DHL) και αυριο περιμενω το καινουργιο plextor μου ! Αψογη εξυπηρετηση σε 4 μερες ΜΟΝΟ !! Οχι κατι μηνες οπως με την LG !!

Link to comment
Share on other sites

Το plextor εχει ερθει απο εκεινο το απογευμα στα χεριαμου και ολα καλα!

Οσον αφορα το pc store και το θεμα με το lg , ολα ενταξει . Περασα απο το καταστημα , πηρα και την αποδειξη. Ολα ενταξει τελικα. Απορησα στην αρχη γιατι εχω σε μεγαλη υποληψη το εν λογω μαγαζι και θεωρουσα απιστευτο να μη με βοηθησει. Τελικα με βοηθησε και τωρα εχω ενα ολοκαινουργιο lg gsa 4163 b !!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.