Jump to content



Corecenter MSI


Τsikoman

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο οι στροφέσ του cpu fan δεν μπορούν να ανέβουν πάνω απο 950rpm? δηλαδή τισ ανεβάζω απο τον δείκτη στισ πχ 3000 στροφέσ αλλά δεν ενεργοποιείται και παραμένει στισ χαμηλέσ στροφέσ. Η θερμοκρασία έτσι κυμαίνεται στουσ 48-50οC. Επίσησ το ΝΒ fan speed τι είναι? σε αυτό δεν έχω κάν ένδειξη για τη θερμοκρασία του.

Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο, όλα είναι στο default. Προφανώς αυτό υπήρχε απο την αγορά του pc τα χριστούγεννα όπου ήταν και προεγκατεστημένο το corecenter. Άνοιξα και το case να δω αν παίζει κάτι με το ανεμιστηράκι αλλά ήταν οκ.

Να το απεγκαταστήσω και να το install πάλι? θα βοηθήσει?

Άλλες προτάσεις?

Link to comment
Share on other sites

Επείδη έχω ακριβώς το ίδιο ΜΟΒΟ και μου δουλευει και το CnC και το speed fan αψογα σε κόβω για κακό install , έχεις περάσει τους nforce3 drivers σωστά ? αν ναι , και επιμένει δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το prog απο το site της msi πάλι μήπως έκατσες σε ελλατωματικό cdrom

Επίσης πρόσεχε μήπως μαζί με το core cell έχεις και άλλα programs temp,speeds [mbm5 , speed fan ] και μπερδευουν το σύστημα.

Το nb speedfan είναι για να ελεγχεις και το fanaki του συστηματος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.