Jump to content



Το Λαπτοπ δε δειχνει τπτ οταν ανοιγει..... :(


DVD_GR

Recommended Posts

Παιδια εχω το 1522 acer και οταν το ανοιγω δειχνει την οθονη ασπρη και φορτωνει κανονικα αλλα συνεχιζει να τη δειχνει ασπρη,το λαπτοπ λειτουργει κανονικα μιας και συνδεσα οθονη πανω του και παιζει στην οθονη,στη δικη του ομως..ασπρη και παλι ασπρη.και εχω εχω ασπρισει απο το φοβο μου...εγγυηση??

Link to comment
Share on other sites

2 μηνων ειναι το ατιμο.το σηκωσα και εσβησε..τοσο απλα.οταν βαζω απο το bios να δειχνει και στις 2 οθονες συγχρονως δειχνει μονο στην εξωτερικη...οποτε μαλλον οθονη σωστα??τι να κανω να συννενοηθω με το καταστημα?εχει αντιμετωπισει κανει τιποτα παρομοιο???

Link to comment
Share on other sites

δε θελω να το πειραξω,αυτο το βυσμα που λες που να ειναι?οταν το βαζω να δειξει και στο vga και στη οθονη του δειχνει μονο η εξωτερικη.Να φανταστεις στους 2 μηνες εχει βγει εξω λιγοτερο απο 10φορες,σαν καινουριο ειναι.θα μιλησω με το μαγαζι που το πηρα αν ειναι να το στειλουμε αυριο μεθαυριο γιατι ειμαι χανια και ειναι μεσα ολη μου η δουλεια και ειναι καταστροφη αυτο που μου συνεβη..

Link to comment
Share on other sites

Μπα , δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν είναι αυτή η περίπτωση. Είναι κάτω από το πληκτολόγιο , συνήθως στην βάση που κρατάει την οθόνη.

Καλύτερα πακέτο πίσω στην εταιρεία όσο πιο νωρίς γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.