Jump to content



Ecc


aris-the-wild-tweaker

Recommended Posts

Να ενεργοποιησω το ecc?Εχω ακουσει πως βοηθαει στο ram overclocking αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Επισης το a64 tweaker "τρελαθηκε" και μου δεχνει οτι να ναι και φοβαμαι μηπως αποθηκευτηκαν στο bios οι ρυθμισεις.Πως ειναι προτιμοτερο να κανω o/c μεσω bios ή προγραμματος.Ποσο θα αυξηθουν οι επιδοσεις.Ειναι καλες οι samsung μνημες και καταληλλεσ για o/c?

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν για να ενεργοποιήσεις το ECC προυποθέτει ότι έχεις και τέτοιες μνήμες ειδάλλως θα έχεις προβλήματα πιστεύω.(δες και στο manual της μητρικής σου αν πέρνει registered μνήμες).

Αν όντως το A64 Tweaker τρελάθηκε όπως λες δεν έχεις παρά να κάνεις Clear Cmos με το κατάλληλο jumberaki,έτσι ώστε να γίνει reset.

Εγώ προτιμώ και πιστεύω ότι η καλύτερη διαδικασία overclocking είναι μέσω Bios αφού και περισσότερες επιλογές έχεις αλλά και σίγουρα πιο σταθερό αποδεικνείετε το σύστημα μέσω αυτής της διαδικασίας.

Όσο για τις μνήμες που αναφέρεις θα ήταν προτιμότερο να έδινες περισσότερα στοιχεία έτσι ώστε να έχεις την κατάλληλη απάντηση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.