Jump to content



Βοηθεια για εκτυπωτη


gourdo

Recommended Posts

Ρε παιδια λεω να παρω εναν εκτυπωτη μεχρι 100Ευρο.Ελεγα να παρω canon μιας και ολοι λετε καλα λογια.Τωρα εχω εναν epson και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.Απλα καθε λιγο και λιγακι οι κεφαλες βουλωναν.Το e-shop που αγωραζω ολα τα προιοντα του pc μου δεν εχει πια τους canon που εβλεπα :076: μονο εναν που κανει 170ευρο.Η λυση αποτι βλεπω ειναι hp που γιανα πω και την αληθεια δεν τους συμπαθω.Εχω δει στο e-shop τους εξης--HP PHOTOSMART 7450 και τον HP DESKJET 5740.Το πλεονεκτημα του ενος αποτι μπορω να καταλαβω το memory reader.Για πειτε μου γνωμες please

Link to comment
Share on other sites

Όπως προτιμάς. Πάντως πολύ από μας έχουμε αγοράσει απο το εξωτερικό και είμαστε ικανοποιημένοι. Εγώ πήρα τον δικό μου εκτυπωτή 140€ φτηνότερα απ' ότι αν τον αγόραζα από την Ελλάδα. ;)

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται το τι ακριβώς θες να κάνεις.

Θα σου έλεγα για Canon (Πλαίσιο πχ) λόγω κόστους εκτύπωσης και ποιότητας.

Αν από την άλλη θές ευκολίες και πολύλειτουργίες πάρε ΗΡ 1315 το οποίο είναι και σαρωτής /φωτοτυπικό και έχει ελάχιστα πάνω απο 100 ευρώ. Στη αδερφή μου ξεκίνησα για Canon στα ίδια λεφτά που έχεις και εσύ αλλά μιας και φοιτήτρια ήθελα να έχει κάτι παραπάνω και της πήρα τον ΗΡ και την έχει βολέψει αφάνταστα. Φωτοτυπεί τις εργασίες τις , σκανάρει και τα έγγραφα που θέλει και είναι πάρα πολύ καλή η ποιότητα της φωτοτυπίας. Παίρνει σχεδόν τα ίδια μελάνια με τον φωτογραφικό εκτυπωτή .Μάλλον το κόστος είναι το μόνο μείον σε σχέση με τον Canon.

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα να σου πω αυτο το σκεφτομουνα.Αλλα τελικα πηρα το scaner tis canon και λεω τωρα να παρω και εκτυπωτη.Ειμαι τηςαποψης οτι ενα μηχανημα που κανει μια δουλεια την κανει καλυτερα απο καποιο που κανει πολλες μαζι.Το κοστος για τα μελανια για τους συγκεκριμενους εκτυποτες δεν ειναι και τεραστιο να φανταστεις σε συγκριση με την canon οτι εχουν σχεδον διπλασια ποσοτητα μπογιας.Ειχα ακουσει παλια οτι οι hp εχουν τισ κεφαλεσ μαζι με τα μελανια δεν ξερω αν αληθευει.Πιστεψεμε εχω ταλαιποριθει πολυ με τον epson ολο βουλονανε ασε που ετρωγε πολυ μελανι στην εκτυπωση αλλα το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο :103:

Link to comment
Share on other sites

Εγω φιλε μου εχω αλλαξει 2 epson και 2 μου βγηκαν μαπα.Οποτε ηθελα να κανω μια εκτυπωση μου βγαζαν την πιστη, τον 740 τον ειχα παρει 200euro και ποτε δεν εκανα μια καλη εκτυπωση..ολο προβληματα και ιστοριες..πηγα και πηρα τον Νοεμβρη τον canon i560 και ελυσα το προβλημα μου..ΣΩΘΗΚΑ σου λεω!! Κανω συνεχεια εκτυπωσης και μελανια δεν εχω αλλαξει...αυτο ειναι!!! Και για τους canon pixma εχω ακουσει πολυ καλα λογια!! Ψαξτω παντος γιατι ειναι σημαντικη αγορα...

Link to comment
Share on other sites

Οχι ενταξει δεν μπορω να πω απο ποιοτητα του epson δεν εχω δει καλυτερη ακομα. :103: Αυτο που με απασχολει ειναι οτι ο canon ο pixma2000 δεν εχει τα χαρακτηριστηκα των παραπανω hp που ανεφερα.Επειδη δεν εχω δουλεψει ποτε hρ θα ηθελα γνωμες.Εχει το card reader που ειναι πολυ βολικο.Οσο αφορα τον canon με την ποιοτητα σε full αναληση ειστε ικανοποιημενοι?

Link to comment
Share on other sites

Βασικά ο έπσον θέλει πού και πού το γερμανό του (καθάρισμα) αλλά πέραν τούτου οι εκτυπώσεις του σε φωτογραφικά χαρτιά είναι απίστευτες.Οι τελευταίοι από αυτά που έχω δει σε φίλους δεν τρελαίνονται τόσο πολύ με τους καθαρισμούς.Θα σου πρότεινα με τα χίλια 110 ευρώ τον R200 που τυπώνει και σε οπτικούς δίσκους και είναι και πολύ γρήγορος.

Παρεπιστόντως τυπώνω φωτογραφικά με 750 stylus photo 5 ετίας...

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφονησω και γω μαζι σου.Εγω εχω τον stylus 600 και ειμαι υπερευχαριστημενος.Απλα ο συγκεκριμενοσ που λες εχει τρομερο κοστος στα μελανια γιατι εχει εξι.Αλλα κανεις δεν μου λεει αν οι hp ειναι καλοι που σχετικα τα μελανια των συγκεκριμενων δεν ειναι τρομερ κοστος.Δεν ξερω εχω μπερδευτει και μου φαινεται δεν θα αγορασω ετσι οπως παει δεν μπορω να καταλειξω σε καποιον :confused::confused:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου θα σου πω τι θα έκανα στη θέση σου, θα περίμενα να μαζέψω άλλα 100 ευρώ και θα έπαιρνα τον PIXMA 5000, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει 167 Ευρώ + 20 Ευρώ μεταφορικά = 187 Ευρώ τελική από technikdirekt

και θα δεις μετά πόσο γρήγορα αναθεωρείς τα περί ποιότητας...

Με 100 Ευρώ πάντως μην περιμένεις κάτι της προκοπής σε όποια μάρκα και να καταλήξεις.

Γνώμη μου πάντα...

Link to comment
Share on other sites

Βασικα εμενα με ενδιαφερει να εκτυπονω καμια εργασια καμια σελιδα απο το ιντερνετ και καμια φορα καμια φοτογραφια.Φιλε διδιμε δεν μοθ ειναι απαραιτητο να δοσω τοσα πολλα λευτα για κατι τοσο καλο αφου τις αναγκες μου μπορει να μου τισ καλυψει ενας πιο φτηνος.Απλα δεν ξερω κατα ποσο αξιοποιστοι ειναι οι hp οπως προανεφερα δεν τους συμπαθω.Ειναι γενικος ζημιαριδες?οι συγκεκριμενοι παντος για τα λευτα τους εχουν καλα χαρακτιριστηκα.Τι λετε να΄'τσιμπισω' εναν απο αυτους? :D

Link to comment
Share on other sites

gourdo,

απο ότι βλεπω ψαχνεις κατι για απλή καθημερινή χρήση.εγω με τις ίδιες αναγκες πανω-κατω με σενα ,πηρα το πριν λιγο καιρο πολυμηχανημα ΗΡ 1315.μια χαρα εκτυπωση,ολα σε ένα,μικρό,μελάνια πηρα σήμερα από πλαίσιο 35 ευρω ( ενα μαυρο 17ml και εγχρωμο 8ml).το μονο σπαστικό,το τεραστιο software-drivers που το συνοδευει..

α,και κατι αλλο...προχτες ειχα ενα προβλημα με τους drivers (εκανα unistall και κοπηκε το ρευμα και εγινε μετα δεν μπορουσα να κάνω install παλι..)ομως ειδα οτι στο www.hp.com υπαρχει υπηρεσια real-time chat με τεχνικο της ΗΡ και μου εδωσε τη λυση σε χρονο μηδεν!

αυτα τα ολιγα ..

Link to comment
Share on other sites

Τελικος πηρα τον HP DESKJET 5740 και μεχρι στιγμης ειμαι τρελα ικανοποιημενος με την αποδοση του. :103: Ειδα καπου οτι μπορει ενας αγοραστης hp να αγορασει επεκταση εγκυησης η κατι παρομοιο.Ξερει καποιος λεπτομεριες κια ποσο κοστιζει??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.