Jump to content



μάλλον κουφή απορία...


andrip

Recommended Posts

Πρώτον μη βαράτε αν είναι εύκολο αυτό που ρωτάω

δεύτερον πάμε στο πρόβλημα: είχα στον υπολογιστή μου 512 ram 333Mhz (μαρκα μ'εκαψες πρέπει να ναι, την είχε απ'την αρχή το σύστημα). Αποφάσισα να βάλω αλλα 256 (kingston 333Mhz) να δω τι γίνεται γιατί λόγω adsl 1-2 μέρες να το χα ανοιχτό ένα reset το χρειαζόταν. Σύνολο 768. Όμως επειδή παρατήρησα κάτι κολλήματα στον υπολογιστή έκανα το memtest και η παλιά μνήμη είχε ένα χιλιόμετρο errors. Αύριο μου ρχονται λοιπόν δύο kingston 512 και 512 στα 333. Μητρική έχω την abit is7-e η οποία υποστηρίζει dual. H απορία μου λοιπόν (επιτέλους) είναι σε ποια slot να τις βάλω (512, 512, 256) ωστε να εκμεταλλευτώ την dual. 'H μήπως δεν έχει σημασία;

πωωω κουράστηκα να γράφω...

ΥΓ:(κι εσεις να διαβάζετε)

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει καμμιά σημασία εφ'όσον χρησιμοποιείς μνήμες Kingston. Mεταξύ τους παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά μην τις μπλέξεις με NONAME ή άλλες με σοβαρό BRANDNDAME γιατί απλά δεν παίζουν. Και φυσικά να έχουν τον ίδιο χρονισμό, Π.Χ. 333 Mzh. H αλήθεια πάντα κρύβεται στα πιο απλά πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

να ακολουθήσεις τισ συμβουλές του saxon. έτσι θα εκμεταλλευτείς στο 100% τισ μνήμεσ σου και θα γίνεται και καλήτερη κυκλοφορία του αέρα μεταξύ των μνημών στο σύστημά σου. :020:

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδες αφου οι μνημες ειναι στα 333 δεν θα δουλεψουν σαν dual αλλα σαν single!

Για να δουλεψουν σαν dual θα επρεπε να ειναι 400αρες!

To ποσα bit θα ειναι ο mem. controller δεν εξαρταται απο τη συχνοτητα της μνημης. Αν η μητρικη υποστηριζει dual channel και οι μνημες τοποθετηθουν καταλληλα, το d.c δουλευει και με 400 και με 333...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.