Jump to content



HP Everyday Photo Paper


zillakarpen

Recommended Posts

Πήρα σήμερα το παραπάνω χαρτί για να κάνω εκτυπώσεις εξωφύλλων DVD.Το πρόβλημα είναι ότι οποια ρύθμυση και αν δοκίμασα το μόνο "καλό" αποτέλεσμα ήταν σε Photo Paper Pro και σε Hi settings.O εκτυπωτής μου είναι αυτός της υπογραφής.

Υ.Γ Όταν ενοο.ω "καλό" απλά τα χρώματα δεν ειναι με ραγάδες ας πουμε.....

Link to comment
Share on other sites

με το ιδιο χαρτι κι εναν Hp 3650, με ρυθμιση νορμαλ και επιλογη χαρτιου μονο, ειναι καλες εως πολυ καλες οι εκτυπωσεις... Μονο με το συγκεκριμενο χαρτι σου κανει προβλημα; (Τα hp μονο για hp? περιεργο δεν ειναι;)

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί κάποιος να ποστάρει μια φωτο για να δω τη διαφορα μεταξύ τους?Δεν λέω ότι δεν είναι καλό το αποτέλεσμα ...δεν είναι όμως και αυτό που θέλω :(.Επίσης να σημειώσω ότι κάτι παρόμοιο γίνετε και με αυτο της Κοντακ αλλα πολυ χειρότερο,γι αυτό πιστεύω ότι είναι και θέμα χαρτιού.Αν έχει κάποιος τον ίδιο εκτυπωτή ή ξέρετε κάποιον να με βοηθήσει επ αυτού θα του ήμουν υπόχρεως.

Επίσης εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι το αποτέσμα με χαρτι τις Epson Premium Photo Glossy Paper είναι φανταστικό.......

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη αλλά τι περίμενες με χαρτί HP και εκτυπωτή HP; Να βγει άσχημο αποτέλεσμα;

Το θέμα όμως είναι ότι το χαρτί της HP κάνει μόνο για τους δικούς της εκτυπωτές ενώ το καλύτερο μακράν φωτογραφικό χαρτί είναι αυτό που ανέφερες: Epson Premium Photo Glossy Paper

Link to comment
Share on other sites

Το κοίταξα και το μόνο που αναφέρει για canon είναι γύρω στα 5 μοντέλα και οποιες ρυθμίσεις έκανα στο δικό μου απο αυτές δεν κατάφερα τίποτα.Πάντω σήμερα πηγα και πήρα με 35€ (πανάκριβο αλλά τι να κάνω) τα 50 φύλλα CANSON Glossy Paper και ήταν μια χαρά.Ξέρει κανείς σας κάποιο άλλο μιας και είμαι απο επαρχία και θα πρέπει να το παραγείλω τηλεφωνικα οτιδήποτε με καλή απόδοση - ποιότητα - τιμή - ποσότητα?

Υπάρχει κάποιος με Canon εκτυπωτή που έχει χρησιμοποιήσει τα παραπάνω είδη χαρτιού και δεν έχει πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.